-
1 privitak(a)
rainlendar
...pa ovo je naziv programa koji vam na vašem displaju (mislim na komp) prikazuje kalendar (cijeli mjesec) i dosta je koristan...
Program je free i možete ga naći ovdje ...
Naravno za korisnike Outlook-a postoji još i dodatni plus to što vam isti prikazuje vaše zadatke i ine stvari...
i kao mali dodatak dajem vam skin sa 'rvackim mjesecima (ako to tko koristi)...
-
imao sam rainlendar prije g dana, ok je ima i dosta skinova za njega al nikak se nisam mogal naviknut na kalendar na desktopu ;)
-
ja sam ga koristio neko vrijeme davno, program je totalno jadan nema cak ni opciju da starta swindowsima... a o nedostatku opcija da i ne govorimo nema ni alarm....
ima hrpa slicnih, boljih programa...
-
A kaj će ti opcija da uključiš dizanje s windowsima? Pa samo staviš shortcut na program koji želiš pokrenuti u Start -> Programs -> Startup
-
to sam nabrojao ovako izmedju ostalog...
a sta ce vam kalendar sa toliko malo opcija, pa onda moze posluzit i windowsov date and time
-
Ja ga više ne koristim, ali ne vidim koje opcije ti nedostaju? Ukoliko imaš neki business phone ili možda PDA ne misliš valjda organizer voditi u nekoj drugoj aplikaciji osim outlook-a? A kao što je dmi i napisao rainlander čupa stvari iz outlook-a...
-
...pa kad se uzme da je to ver. 0.20 iliti super rana beta - odličan je...
Memorijski zahtjevi su mu nikakvi - više ne moram "blejati" u zidni kad hoću nešto pogledati...
(tko zna možda s vremenom i meni dojadi pa se prebacim na nešto novo...)
-
...sad sam ga i ja stavio i mogu reći da je super stvar...bar meni...