-
WinSCP problem
Dakle danas kada sam se htjela spojiti na svoj winscp program sa ciljem ulaska u iphone i stavljanja teme koju sam skinula s neta dolazi mi ova poruka: Server unexpectedly closed network connection...Ne mogu se spojiti, probala sam i sa file protocol SFTP i FTP, ali nejde nikako..neki dan sam se spajala najnormalnije, ali sada evo neće..neznam iz kojeg razloga? Može pomoć? Dakle spojena sam na wifi na iphoneu koji imam i na laptopu, sve sam ukucala kao i neki dan kad je šljakalo...E da i u sbs settingsu sam imala zeleno upaljeni SHS pa sam ga stisla i pocrvenio je..kada sam ga htjela ponovno upaliti da pozeleni nije htjelo, kada sam napravila respring shs je nestao sa sbs-a, a na njegovo mjesto se pojavio wifi koji je i prije bio tamo (prije nego sam skinula shs sa cydie)..neznam ima li to kakve veze, ali eto da se zna. Poz!
-
SSH, ne SHS. SSH i SCP su potpuno drukciji protokoli od FTP i SFTP i nemoj ni pokusavat s njima. To sto winscp daje opciju, ne znaci da automatski radi s iphoneom. Ako si updatela na ios5 skoro sigurno nije updatean SSH za njega. Ako je, updateaj preko cydie. Ne mozes ocekivat da ces se spojit preko SSH ako i sama kazes da sbsettings javlja gresku kod pokretanja servisa.
-
SSH da greska, mislimo na isto. Nisam updejtala na ios5 niti budem, a SSH sam skinula sa cydie prije 2 dana kada sam se normalno spajala na winscp dok sada nemogu..sta mi je ciniti?
-
Reinstaliraj SSH, provjeri u sbsettings da li ga se moze ukljuciti u panelu. Updateaj sve sto mozes u cydiji pa probaj ponovo.
-
Evo reinstalirala sam ssh i pojavio se u sbs settingsu svjetli zeleno. To bi trebalo biti to ili? Sad ne mogu isprobat jer nisam pri kompu. Pitam jer mi je bilo tako isto zeleno kad se nisam mogla spojiti, kad mi je javljalo onu gresku, prije nego sam isla kliknut u sbs settingsu.
-
Pa probavaj vise puta ukljucit/iskljucit SSH. Ako ne javlja gresku radit ce.
-
Hm ništa, ne želi spojit i dalje javlja Server unexpectedly closed network connection. Probala sam i sa drugim programom FileZilla koji je navodno bolji od WinSCP-a, ali isto mi javlja..sad idem u cydiu maknuti skroz open ssh pa ga probat nanovo instalirat..neam pojma???
-
To je tipican error kad port nije otvoren. Nije problem u winscp.
-
Hm da, nego u čemu je problem? Kako da to riješim?
-
Sto hoces postici s winscp? Uci u sistemske datoteke? Ako da, skini iFunbox i preko njega stavljaj sto hoces.
-
Ma samo staviti neke teme koje sam skinula s neta. Kaj mogu to s tim?
-
Ne znam kako s temama, ali probaj iFunbox. Isto je kao i winscp, samo laksi
-
mislim da ti u ifunboxu ima folder "cydia install" ili tako nesto, pa samo frknes temu unutra, rebootas mob i imas instalirano...
-
ok, bum probala to, fala :)
-
Ej. Otkud skidas teme ? :-) sorry na off
-
jedne stranice koju sam nasla, neznam sad tocno koja je, imam ju na laptopu, ukucala sam na googleu free iphone 4 themes pa na jednu od tih linkova, ima ih hrpa..