Znaci da uzemem Apple IPhone 3GS ili Huawei U8650 ILI da skupljam pare za HTC Sensation?
Printable View
Znaci da uzemem Apple IPhone 3GS ili Huawei U8650 ILI da skupljam pare za HTC Sensation?
HTC Definitivno ako imas para.Ja bi ga htio ali tako nesto mogu samo sanjati :I
@duvnjak,
Procitaj pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema, te drugi put postaj temu kamo spada, ovaj forum ima odredjenu strukturu i trebalo bi je se drzati.
Osim toga, nisi prakticki nista korisno rekao, sto uopce ocekujes od telefona? Ne znam koliko uopce ima smisla ista komentirati bez nekih osnovnih informacija.
Covjece stavis izmedu iPhona 3 i Sensationa jedan Huawei :)
Naravno da ces skupljat pare za Sensation, jedini logicni odabir izmedu ta tri uredaja.
Realno, sva 3 uređaja imaju jednake uporabne mogućnosti i funkcije, svi mogu bez problema vrtiti sve programe koje se nude na app store-u / marketu. Jedina je razlika u tome sto huawei zbog slabijeg hardvera nemože vrtiti najnovije 3d igre, Sensation je bolesno skup nizašto, 3gs po defaultu vrti sve igrice bez problema, pa i one koje su na androidu rezervirane za tegra uređaje, što sensation nije.
3gs i huawei imaju najbolji omjer uloženog/dobivenog, sensation je bolesno preskup.
Realno je da je 3GS zastario mobitel i nema iste uporabne mogućnosti kao i Sensation (osim ako ne računaš na slanje poruka i pozive). Puno je slabiji i ne može ga se staviti u isti koš kao i Sensation (relno, ne može se ni iPhone4 staviti u isti koš jer je i on slabiji).
Sensation nije bolesno preskup, košta otprilike isto (omjer cijena/dobiveno) kao i ostali vrhunski mobiteli. Ne možeš očekivati od tog mobtitela da košta isto kao neki stari iPhone ili neki jeftini Android
ako ti mobitel služi da zamjeniš komp u potpunosti onda uzmi senzacion, a ako ti treba mob za pozive, net i poruke onda definitivno uzmi huawei... ja ga imam i super je...
čuj da mobitel zamjeni komp u potpunosti??
htio sam reći da mu ne treba mobitel s takvim performansama ako ne planira na njemu koristiti sve živo i neživo... u ostalom znam par ljudi koji su zamjenili komp mobitelom jer im mob ne služi za igranje igrica nego za net, pozive poruke, IM...
Nikada mobiteli neće moći zamjeniti računala barem ne za iole ozbiljnije stvari. Pa i internet na mobitelu je prava tlaka... to je tek da pročitaš vijesti, malo počačakaš forume, eventualno kratak mail. A svi koji kažu da komp više ne koriste samo se prave važni.
Zanimljivo je to da je začetnik teme napisao 5 riječi, (gotovo nesuvislih ako se bolje sagleda)... i više ga nema.
očigledno je otvorio temu tek da nešto napiše (gotovo kao i ovaj moj post) ;)