-
Anna Teme
Zna li netko odakle se mogu skinuti originalne Midnight teme ali nove, dakle Anna verzija. Osobno bi htio koristiti Midnight Blue temu koju N8 dobije updejtanjem, ali na C7. Na C7 updejtanjem na annu dobijem samo Silver, Rose i Brown, dok se na N8 dobije i plava, zelena, naranđasta...
Hvala :fish:
-
Pogledaj daje li se ikakav upgrade.
Ja sam slučajno, jučer, prije nego se pojavio update na Annu za moj "kod" preko mobitela provjerio i odjednom sam dobio mogućnost downloada starih (ne-Anna) tema na mob koje nisu nestale nakon nadogradnje.
Tako sada imam dvije teme Midnight Silver (jedna u memoriji, druga ima ikonicu da je na HDD). Uglavnom, ova u memoriji je ona crno-bijela od Anne, a ova druga je višebojna i naravno nju držim. Čudno jer sam mob dobio kao drugi vlasnik i sve teme su bile obrisane tako da sam sto posto siguran da sam ih downloadao sa službene Nokia stranice.
-
i ja sam, nakon sto sam napravio update za annu, imao isto sto i ti...ana i ne-anna teme...
ali meni se bas svidja ta anna tema sa n8 koja ima plavkaste rubove(a nema je na C7)... :smurf: :blush:
u svakom slucaju, hvala na odgovoru :)
-
-
nije bas ono sto trazim ali bolje ista nego nista...naime, sve "Nokia theme ****" teme prikazuju anna ikone, dok midnight teme (bas one koje trebam) prikazuju stare ikone...
hvala puno svejedno :)
-
Ja sam jučer napravila upgrade softwarea preko Nokia Ovi Suite i instalirane su mi teme Midnitht Brown, Midnight Rose i Midnight Silver. Nalaze se u popisu tema ali kad odaberem bilo koju od tih ne aktivira se dobro jer se samo vide nove ikone, a sve ostalo je crno... Jel se još nekome to dogodilo?
-
Takve su ti teme, razliku izmedju brown, grey i rose ces vidjeti tek po rubnim linijama na onoj traci gdje ti je tipka Opcije i Natrag ili dok pises poruke recimo...inace ti je sve crno uz te male detalje koji nisu...znaci ako stavis temu Midnight Rose nece ti sve biti rozo na ekranu, biti ce crno...tema se ucitala kako treba, ne brini ;)
-
Da, točno tako izgledaju. A ne znam, kada je upgrade završen i kada mi se mob upalio bila je na ekranu nekakva siva tema (bio je siv cijeli ekran) sa tim novim ikonama, a takvu temu nisam do tada imala. A kad sam pogledala tu rose i brown bile su samo na rubnim linijama i traci u boji i kad sam vratila na grey isto je bilo samo to u boji. Nemam pojma koja mi je to onda tema bila na mobu kad se upalio jer stvarno ju nisam imala do tada, a ni sada ju ne nađem. Ali ako su stvarno takve onda ok. Hvala na odgovoru! :)
-
To ti je vjerojatno tema Fresh Onyx, od T-Mobile, tema je sivo-roza. nju bi trebala i sada imati na mobu pod temama, meni jos uvijek ovdje stoji...provjeri :)
-
Da, imam tu temu, ali nije ta bila, nije bilo ništa roza, samo siva. Bila je nešto poput teme Midnight Silver iz prethodnih updatea, ali opet ljepša.