znači u potrazi sam za mobitelom koji ima pravu,fizičku tipkovnicu a da ima i wifi..po mogućnosti da je smartphone..
svi noviji bolji mobiteli su touch..nazalost.. ima koji android sa tipkovnicom(ali ne tipa slide)
što bi vi preporučili?
Printable View
znači u potrazi sam za mobitelom koji ima pravu,fizičku tipkovnicu a da ima i wifi..po mogućnosti da je smartphone..
svi noviji bolji mobiteli su touch..nazalost.. ima koji android sa tipkovnicom(ali ne tipa slide)
što bi vi preporučili?
moj savjet... HTC Desire Z (iako ima slide tipkovnicu) ili Nokia E6 (iako nije android), to što ti želiš ćeš teško naći...
ili ako uspiješ negdje naći HTC ChaCha (on ima sve što tražiš) ;)
Xperia Pro! Uskoro bi trebao doći. dizajn super a i debljine nekih 13.5 mm samo. Android.
Imas Huawei U8300 sa QWERTY tipkovnicom ispod ekrana (android 2,1) za sicu u Tele2, 695kn prepaid.
Malo cudno izgleda na slikama ali uzivo je sasvim OK, koliko sam citao mana je baterija i ipak mali ekran 2,6".
Evo pogledaj ovdje detalje:
http://www.gsmarena.com/huawei_u8300-3162.php
Ako zelis to sto si naveo a da je android, osobno bih ti preporucio da pricekas Motorolu PRO+ koja bi uskoro trebala izaci, jer to je upravo ono sto i ja cinim.
Trazim qwerty bar android (to sto si spomenuo ima li koji) od prvog dana i ovo sto ti HCSC i irmascher kazu je nazalost tuzna istina, takvi modeli se danas tesko nadju (da su android) i izbor je nikakav.
Motorola PRO vec mjesecima nikako da izadje u Europi, tek nedavno je izasla u Italiji i po meni je to sad vec "stari" uredjaj samo prepakiran za Europu, HTC ChaCha ima jako malu internu memoriju i mali display, a Huawei U8300 sto je 10aLEX spomenuo takodjer ima mali display i podosta je nekako trom i spor uredjaj. U igri su ti i Samsung Galaxy Pro koji ima uzasno los display i dva nova Samsung Galaxy M Pro i Y Pro koji jos nisu izasli ali takodjer imaju malene ekrane.
Zbog svega nadevenog, cekam Motorolu PRO+ koja je nadogradjena verzija i po meni bi trebao biti vrlo dobar mobitel.
To je ono sto ti ja imam za reci. :)