Da li postoji neka aplikacija za iphone 4 koji pokazuje koliko sam potrosila megabajte na netu i da javlja(kao alarm) kada dosegnem 512 mb da ne prekoracim??? Hvala unaprijed:rolleyes2:
Printable View
Da li postoji neka aplikacija za iphone 4 koji pokazuje koliko sam potrosila megabajte na netu i da javlja(kao alarm) kada dosegnem 512 mb da ne prekoracim??? Hvala unaprijed:rolleyes2:
General - settings - usage...tamo ti piše najtočnije ali nemaš alarm...
Slična a dobra app je "D/L Monitor" ali po meni nije baš točna u mjerenju, nakon par dana se skuži razlika. Najbolje preko settingsa gledat...i provjeravat svakih 5 dana ;)
Ok symbeg hvala ako netko zna nesto neka se javi
Ocito ne pokazuje tocno to u mob u postavkama. Imam 512 mb interneta. Na vip stranici pise da sam potrosila 548 mb a u postavkama u mobu 444 mb???? Uzela sam bez limita 100 od 10.9. i pise na njihovoj stranici "Potrošnja do 17.09.2011 10:51 iznosi 290,38 kn(sto je ovo?), od cega je 290,14 kn data (548,972 MB)." ????!!!!! je to normalno ili?
Bila sam u VIP-u, i saznala sam u cemu je problem i imam pravo na prituzbu. Kada zelite na internet ukljucite one opcije 3G i mobilni podaci,a kada zavrsite sa internetom onda to iskljucite i problem rijesen. Jer iphone trosi mb makar niste na internetu :S katastrofa. Sada je isto stanje potrosnje mb. U tome je kvaka bila. Nisu mi rekli. Ova tema se moze zatvoriti
Paaa, krivo...nije tu problem u iphone-u nego do mreže...frendu na T-comu uredno "ukradu" 100tinjak MB (on ima 1GB). To što ti piše na mobu je točno, e sad ostalo ovisi kolika ti je obračunska jedinica (10kb ili 100kb?) i koliko imaš aktiviranih aplikacija koje ti koriste net (mail push, facebook, twitter i sl). Jer ako ti u jednom periodu potrošiš tipa 50kb a obračunska jedinica ti je 100kb on će to zaračunat ko 100kb a iphone će računat kao 50kb. Sitnice koje se nakupe ;)
Ja sam ti velike probleme imala na početku(također imam i istu tarifu ko ti :D) ugl isključi mail na ručno,ugasi push za sve kaj ti ne treba(npr meni push je uključen samo za FB i twitter) i svaki pit kad se makneš s neta u postavkama ugasi 3G i mob.podatke i od tada više nemam problema, do onda sam znala također ko ti prijeći pol gige a sad mi je to i dosts previše:) a surfam puno. I da za praćenje mb koristim "my data usage" i jako sam zadovoljna s tim programom:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
evo nasao ima u appstoreu free,zove se onavo i kao mjeri potrosnju kolko ti koja aplikacija prometa uzme.Medim kad se instalira trazi da promjeni neke postavke od mreze pa neznam jel neko to probao i sta tocno napravi?
ima i u cydiji inetusage ali se placa a nema skrekanog pa ako je netko taj probao
Onavo redirecta sav promet sa standardnog gatewaya od providera na svoj proxy i onda po potpisu aplikacija pregledava o kojoj se radi i koliko prometa troši. Drukčije nije ni moguće, na iPhoneu nema službenog načina, odnosno odobrenih appstore aplikacija koje su svjesne drugih instaliranih aplikacija. A ako ne zna što je još instalirano, logično da mu ne može ni pratit promet :D
ok jel me to moze nes sjeb ili sve sigurno :) ?
i kak poslije vratiti na staro
Pa sav promet ide preko njihovog proxya, isto kao i kod opere, onda oni sve te podatke zapakiraju i pošalju tebi jer osim preusmjeravanja vrši i kompresiju. Dakle oni ako zažele mogu vidjet sve tvoje lozinke, kreditne kartice itd. Na tebi je hoćeš im vjerovat il ne.