Pozdrav ljudi, trebam za diplomski prebaciti radnju na pdf format i predati na cd-u, a radnja mi je u wordu (2003) napisana pa me zanima kako da to napravim najjednostavnije? Zavaljujem...
Printable View
Pozdrav ljudi, trebam za diplomski prebaciti radnju na pdf format i predati na cd-u, a radnja mi je u wordu (2003) napisana pa me zanima kako da to napravim najjednostavnije? Zavaljujem...
ja osobno koristim program novaPDF
instalira se na komp , otvoriš dokument koji hoćeš prebaciti u PDF, odabereš opciju print i u listi printera odabereš novaPDF (Pdf printer, ili kako si već nazvala) i stisneš OK
program "printa" dokument u PDF ...
meni radi ispravno već godinama
Svi wordovi nakon 2003 imaju opciju save as pdf. Ali posto je tvoj 2003, mozes instalirat plugin ili pretvorit online s ovim http://www.doc2pdf.net/ da ne instaliras programe na racunalo zbog jednog dokumenta.
Hvala! :)
Drugi put pazi kud postas, tema je bila u skroz krivom podforumu. Da ne bi bilo brisanja bezveze.
Inace, OpenOffice.org je po meni ultimativni car sto se tice spremanja u PDF. Svi ostali u najboljem slucaju spreme cisti tekst (jer rade na principu "PDF printera") dok OpenOffice.org sacuva i naprednije stvari tipa hyperlinkovi. Dusu dalo za npr. tehnicku dokumentaciju prepunu "klikabilnih" referenci ili za table of content gdje mozes klikom odmah skociti na odredjeno poglavlje.