-
samsung NP-SA11H problem
nakon instal.win 7 sve je bilo ok dok nisam ponovo usao u win setup0 u dosu i pokrenuo instal.sve do odabira particija,tu sam imao dvije particije i + system reserve i tu particiju sam izbrisao i izasao iz setup-a,kad se komp upalio samo mi se pojavilo operating sistem not found ubacim dvd boot win 7 nece da ga pokrene,nez sta mu je,nije valjda otisao hdd zbog obrisane particije,molim za pomoc...
-
Kakvom mrtvom DOS-u?
Zašto si brisao tu particiju? S njom si obrisao i bootmgr koji je potreban za bootanje Windowsa. Napravi repair ili ponovo instaliraj Windowse.
-
Najprije,čemu ponovna instalacija nakon vec postojece instalacija?
Inače,ta njihova famozna particija system reserve u sebi čuva boot fileove koje si ti sad izbrisao i sad nema boota. Ona je veličine 100-tinjak MB i nevidljiva je u windowsima pa ne znam zašto ti je tako malena i neprimjetna smetala da si ju morao obrisat. Valjda si mislio da je Samsung metnuo neke svoje điđe-biđe koje znaju bit nepotrebne pa si se zeznuo ili...?
HDD nije crknuo i to neka te ne brine,samo ces sad morat čupat disk van i particionirati dsk izvana preko drugog računala pa sve nanovo ako ne uspiješ stati gdje si stao prije brisanja particije.
Sretno. ;)
EDIT: Zakasnio. :notooth:
-
ok je sve,uspio sam ga pokrenut a moze i radit bez te particije...
-
Ne može bez tih fajlova a bez nje najvjerojatnije može.