Evo Božica pa planiram ženi kupiti novi mobitel.Razmišljam se izmedju ova 3 modela ali posto sam siemensaš ;D nemam pojma o motoroli pa mi treba savjet...
Printable View
Evo Božica pa planiram ženi kupiti novi mobitel.Razmišljam se izmedju ova 3 modela ali posto sam siemensaš ;D nemam pojma o motoroli pa mi treba savjet...
buduci da sam ja isto ovdje friški ;D nak me neko ispravi ako grijesim:
V500 nema vodafoen sadrzaje
V550 za razliku od v525 ima:bolju kameru,video kliove i neke sitnice tipa Vibe and ring......
V500 nema Vodafone branded soft, V550 dijeli soft s E550 i V535, ima snimanje video klipova, možda bojlu kameru, ima vibriranje i zvonjenje istovremeno, ima skinove, više memorije, gifove u meniu kao ikone i tako neke sitnice...= Citat =:
Izvorno postao hrcko
V550 ima više memorije? Kaj nemaju svi modeli 5 MB? Koliko ima v550?
Jel se mogu staviti gifovi kao ikone u v525 nekako?
v550-v500-v525 imaju isto memorije, 5 mega.Kamera na v550 je bolje kvalitete od v525,uvjerio se na 4 modela. :)
ma to su sve isti aparati ,samo je v525 i v550 u VIPovoj ponudi vodafon branded, ja bi preporučio v525 iz razloga što ako budeš čitp dolje malo o v550 npr primjetit ćeš da je softver pun bugova a videoklipovi da su očajni.
sad jedino ako ti smeta vodafon tipkica onda uzmeš v500
eto tolko od mene
a nju lako maknes! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mglg
da i to je što kažeš ali ubiš garanciju! ;)
= Citat =:
Izvorno postao mglg
ne gubiš, garanciju gubiš samo flashanjem/fleksanjem....
ovo je čisti seem editing i brisanje dostupnih datoteka.
BTW, da li zbilja V550 ima 5Mb memorije? mislio sam da dijeli memoriju s E550, koja ima 8Mb dostupnih korisniku, a kao deklariranih 10Mb. ja sam dogurao do 7800 Kb, s tim da nisam obrisao sve template za MMS, SMS i tako...
Ma imaju svi više od 5MB dostupnih. Moj v525@v620 sa ne-baš-tako-rigoroznim brisanjem ima neštop preko 7MB avail. Valjda tih 5Mb deklariranih se odnose nakon što ti stave gore i flash i flex skup sa svim "neizbrisivim" filmićima, melodijama, slikama, screensaverima itd.
ček sad... vodafonovu tipkicu mogu maknut bez flash/flex-anja?!= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Da... DaDaDaDa!!!! Srch po forumu, ima jedan lijepoi post gdje je objašnjeno kloji file treba editirat i koji GIF treba obrisat, i stvar HODA....
Je i ja sam to riješio na V550 bez flashanja i flexa samo s tim uputama. I onda promijenio sve ostalo oditirajući originalne seemove koristeći seemplayer. Ali ovaj put sam savladao brzopletost i prvo napravio par backup-ova ( baš zbog jamstva ). Imam još par drugih zapažanja koja ću iznijeti u novoj temi.
= Citat =:
Izvorno postao tzac
recimo, čisto radi orijentacije, ja sam na E550 imao 2.6 Mb slobodno kad sam kupio. S isto tako ne pretjerano rigoroznim brisanjem (ostavio sam EMS sličice, neke template i tako to) dobio sam nešto više od 7Mb. sad sa dosta melodija, slika i igara imam 5.5 Mb free. što se backupa tiče, svakako raditi, mada je moje mišljenje da oni u RAM3 ako žele, mogu srati za editiranje seemova, brisanje zaključanih stvari, jer se to može naknadno ustanovit. za flashanje nema potrebe pričat. čak i da imaš origigi flash (branded) opet ti ostaje zapisano kad si ga instalirao...banana
Bilo kakav mogući problem sa RAM3 se riješava tako da se diskretno izderete na osoblje u T-mobile centru. Novi mobitel stiže za 2 tjedna :)
Ma taj v550 i nije tak loš mobitel (prijatelj ga je kupio...pa sam ga odmah proučio) al kontam da i nije baš neki preveliki skok sa v525...skoro pa ista maska, malo drugačije ikone, ono snimanje video isječaka nije ni za qurac ak se mene pita(kvaliteta udri me lopatom) i još par điđa al ja kontam da ču sačekati neki malo veči skok...jel ovo su samo prepakirali, i dodali mu par brojeva više u nazivu.Pa kad več kupujete motorolu ja bi vam bolje savjetovao da uštedite još malo pa si uzmete E398...nije preklopni al valja.
= Citat =:
Izvorno postao Darian
samo su ih izvana promjenili...izgled nije mjenjan od V300. E398 dijeli gotovo sva software-ska rješenja s E550/V535/V550, tako da je to malo besmislen potez.
= Citat =:
Izvorno postao jay
meni je ženska rekla da se postpaid korisnicima još ažurnije rješavaju bilo kakvi problemi, do max 7 dana, mada sam skeptičan što se toga tiče. bolje da on radi bez njihove intervencije. a s obzirom na silne modifikacije još bih ga dobio nazad s poništenom garancijom :-/
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Pa samo radi 64 Mb memorije ga se isplati uzeti...više nego v550.
ček ček...v550 je isti kaco kao i e 550?? samo što su jedni zakupili V model(vip) i e(t-mobile).
je li tako?
il se varam?
E550 je unaprijeđeni nasljednik V300(dodan bluetooth i sad je crna maska umjesto stare plave) a V550 je nepromijenjeni nasljednik V525 (sa kombiniranom plavo-srebrnom maskom). Klipovi su dodani i poneka funkcija objema i sad su samo izvana različiti i to je to...
= Citat =:
Izvorno postao Cele303
činjenica jest da je V550 za Vodafone, a E550 za T-mobile, tako da se moraju razlikovati. Razlika je samo u dizajnu i u tome što je jedan Vodafone branded, a drugi T. Funkcije i gadgeti su isti. Čista komercijala