Ostao bez skina,vidim samo crni ekran
kako na mobu ne koristim onaj T-mobile skin odlucio sam P2Kman-om izbrisati fajlove u /a/mobile/skins/T-mobile/ i tako dobiti 500kb free. Naravno najprije sam napravio backup na disk pa ih onda izbrisao, međutim tu se sad javio problem, kako sam ja izbrisao sve datoteke u T-mobile folderu, isti folder mi je jednostavno nestao, pretpostavljam zato jer nije bilo nicega u njemu. I nebi to bio tako veliki problem da nisam napravio Reset mobitela koji mi je vratio sve postavke na pocetne, a samim time i T-mobile skin kao defaulti... Naravno kako ja vise u mobu nemam fajlove od tog skina mob mi je skoro pa neupotrebljiv. Ekran mi je crm, vidim samo podatke o signalu, gprs-u, zvonu i bateriji, kameru mogu normalno koristit,... kroz menije mogu prolazit, ali samo "naslijepo" jer nista ne vidim na ekranu tak da ni to nema neke pomoci jer neznam napamet kako da promjenim skin.
Procitao sam na forumu da se sa starom vetzijom P2K moze kreirati folder u mobu, i mislim da bi mi to riješilo problem jer bi tako mogao kreirati T-mobile folder u skinovima i u njega ubaciti one fajlove koje sam backupirao, samo sto trazim po netu tu staru verziju cijelu noc i nigdje je nema....Ajd sto mi predlazete? da nosim mob na servis (naravno garancija je ovim unistena) ili da probam flashat/flexat softom od V600 ili kojim vec, samo naznam kako bi mi taj soft od V600 radio na E550