Zanima me, kako se da da nastavim zvuk kod prijema SMS poruke ? Imam imenik u kategorijama svaka kategorija svoje zvono i kad stigne sms i tako mob zvoni a ja hoču da pišče a ne zvoni Može li se to urediti!!! Hvala na odgovorima. :spin:
Printable View
Zanima me, kako se da da nastavim zvuk kod prijema SMS poruke ? Imam imenik u kategorijama svaka kategorija svoje zvono i kad stigne sms i tako mob zvoni a ja hoču da pišče a ne zvoni Može li se to urediti!!! Hvala na odgovorima. :spin:
= Citat =:
Izvorno postao princ3
koliko sam ja probavao to, ne može! iz toga sam razloga i odustao od dodijele kategorija, jer nema smisla!
Nazalost ne mozes to napravit, mene je to u pocetku frustriralo jer sam presao sa Siemensa koji ima najbolje uredjene profile i postavke imenika, ali sad sam se navikao... A bas steta :(
= Citat =:
Izvorno postao CabDriver
Siemens po mome mišljenje ima neke fenomenalna softwareska rješenja, mnogi mogu od njega učit, nažalost nove modele muči kvaliteta kućišta. pošto sam imao Siemensa s kojim sam bio iznimno zadovoljan, trenutno čekam neki model koji će biti na razini modela S35/S45, jer svi iza nisu na tom nivou!
tk ceka taj se i naceka....= Citat =:
Izvorno postao Inovator
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
a čuj jdabic1, nismo se nadali ni da ćemo kupit Motorolu, pa vidi nas obojicu :) !? možda uzmemo LG za neko vrijeme. ali, priznaj, neke simpatije ostaju na strani Siemensa :king: