-
BB Storm 2 wifi problem
Pozdrav ljudi.. evo ovako imam problem s wifijem i nadam se da ce neko znati kako rijesiti taj problem...
Znaci imam storm 2 (9520) imam ga par dana i sada spajam se na internet pomocu gprsa i dobro radi to sve koristim operu i dobro radi.. prvi problem koji zelim razrijesiti je s facebookom kad sam spojeni preko gprsa facebook mi napise gresku kao da moram biti spojeni s wifijem da bude radio..zna li neko u cemu je problem? dal ima koja verzija applikacije da radi i sa gprsom???
i drugi meni glavni problem taj s wifijem.. probao sam vec na nekoliko mreža se spojiti sa svojim bb stormom 2 i da ukljucim ja wifi pritisnem scan for wifi networks on uredno nađe mreže .. i zatim odaberem mrežu i upišem ključ i kad stisnem connect par sec. on pokušava se spojiti i zatim napise failed connect to network ili failed obtaining ip adress..
dobro pokusao ja prvu mrežu reko možda ne radi idem zatim probam na drugu svoju kod kuce za koju znam da sigurno radi i da mora sve uredno se spojiti posto se sa svojom xperiom(android) uređajem se lijepo uredno spajam i sve radi.. e sad ja sam pokušao na sve načine spojiti se na neku mrežu, naime sve je bilo bezuspješno..
kad se i na svoju kao spojim, pored mobilne mreže mi piše i wifi mreža na homescreenu na mobu i to dođe kao da je spojen zatim ja provjem pod wifi diagnostic i nigdje ne piše ip adresa, svugdje gdje bi telefon morao pokazati IP adresu svugdje je prazno ili 0.0.0.0
e sad da li ko zna kako bi ja taj problem riješio ili da li ja krivo što radim.. molim vas da javite svoja iskustva o tome i recimo mozda svoje probleme ili ako znate kako tocno treba to riješiti.. :)
unaprijed zahvaljujem.. ;)
-
evo javljam se opet.. uporan sam bio i sada kad se spojim na wifi mrežu.. IP adresu i sve lijepo ucita kaže kao da je povezan..
e sad, on se meni kao poveže a kad ja pokušam preko browsera na neku stranicu ne zeli ucitavati i sad imam takve muke...
znaci spoji se on meni sve lijepo i uredno al kad pokusavam preko opere browsera facebook aplikacije ne želi učitati ništa.. da u operi mi kaže kao da učitava al to učitavanje traje tako dugo dok ja ne prekinem jer nebi učitalo..
e sad da li ko zna kako to možda riješiti??