nikako nemogu poslati melodije breko bluetootha,samo mi javlja copy protection na svaku melodiju ili java igru,ima li pomoci???????????
Printable View
nikako nemogu poslati melodije breko bluetootha,samo mi javlja copy protection na svaku melodiju ili java igru,ima li pomoci???????????
Preko MMS-a sa MMSit programom,a preko BT probaj sa FExplorer ili necim slicnim,makar ne vjerujem da ces uspijeti
E jel' bi taj MMSit i meni pomogao, ja doduše imam 6600 (ali mislim da nisam offtopic) i recimo dio neke pjesme prebacim putem PC Suite-a u Nokiu, u Wav formatu taj dio ima 400 kb, a kad ga PC Suite prebaci u Nokiu u njoj ima
20-ak kb, naravno da sam u Control Panel/File Converters PC Suite-a rekao da sve file-ove prilagodi mojem telefonu.
Međutim taj dio onda ne mogu poslati putem MMS-a, zašto?
Ne vidi se ekstenzija file-a, valjda mora biti . amr da bi išlo MMS-om, jel' taj MMSit to rješava, kako da ga nabavim!?
Probaj samo preimenovati file recimo tako da skines zadnje slovo i onda tako poslati preko bluetootha. Naravno drugi mobitel bi je morao moci preimenovati u original extenziju. A sto se tice slanja putem mms koristi kao sto su ti i rekli mmsit samo nemoj slati na samsunge jer ne prepoznaju poruku kako treba!
Skini si ProfiMail pa posalji sa ProfiExplorerom ili salji sa System Explorerom...
Oboje nemaju restrikciju slanja
A gdje da skinem ProfiMail!?
Cykke, možeš mi ga poslati na
mail2me@net.hr?
Samo pliz napiši u subject-ProfiMail.
Tnx.