Kad će ti više proradit? T-mobile korisnici mogu kupovati aplikacije, a VIP još uvijek ne mogu. Što VIP čeka (ili Vodafone)?
Printable View
Kad će ti više proradit? T-mobile korisnici mogu kupovati aplikacije, a VIP još uvijek ne mogu. Što VIP čeka (ili Vodafone)?
Vec sam citao na news grupama o ovome i nije mi jasno kako Google prepoznaje korisnika ako se recimo spojis preko Wi-Fia ili cak ako izvadis SIM karticu?!?!
Trenutno nisam u prilici da provjerim sa Tele2 karticom (nemam VIPovu) ali mi na Simpi stvarno prikazuje i aplikacije koje se placaju, bas cu vidjeti kad ubacim Tele2 karticu sa istim Google/gmail accountom sto ce biti!
možda je do samog google accounta. kad se prvi put prijaviš s tim aac-om i VIP mrežom, onda te dalje tretira kao VIp korisnika. Znam da mi na web-u (web market) uredno piše da sam na ViPnet-u (a spojen sam preko ADSL-a)
EDIT:
Evo odgovor iz Googla:
Od tolikog broja VIP-ovaca na forumu, nitko ništa ne zna... VIP-ovci, gdje je zapelo? Na ugovorima?= Citat =:
Hi,
Thanks for writing in. When a country is granted access to paid apps on
the Android Market, their availability slowly rolls out over time. Some
carriers will have access while others won't.
Please be patient; paid apps are available on some carriers in Croatia at
this time, but not all. Eventually all carriers will be covered.
If I can assist you further, please let me know.
Regards,
Mark
The Android Market Team
I mene je ovo razocaralo.
Na pretplati sam, no i dalje ne mogu kupovati aplikacije :/
Da pratis sto se dogadja na telefonu, skuzio bi sto se dogadja. :)
Meni recimo iako sam na wifi kad odem na market za trenutak se spoji i preko 3G. Sto mislis, cemu sluzi to kratko spajanje? :whistle:
Ne znam za ovo bez SIM kartice, pretpostavljam da te onda tretira samo kao korisnika iz HR (npr. kao da koristis android-powered tablet).
Dečki,a Market Enabler?
moraš rootat i sl.. a to mi (za sada) ne treba...
ako mi ne žele omogućiti kupovanje apikacija, uvijek postoje načini da ih se stavi na mob... :)
još uvijek ništa. ima li tko kakvu informaciju o ovome? hoće li se uskoro moći kupovati i s VIP mreže?