HP laptop mrtav, kako ga oziviti?
Pozdrav, nije me bilo jaaaako dugo al eto sjetio se ja svojeg starog foruma sada kada sam zapao u problem te bih trebao vasu pomoc. Naime imam jedan hp laptop koji je umro, model hp pavilion dv4
Prikljucen na napajanje i lampica pored napajanja svijetli, ali kada se pritisne tipka za paljenje laptopa sve lampice iznad tipkovnice zasvijetle na kratko i sve se ugase, ukljucujuci i onu od napajanja koja sada vise ne svijetli. Te lampice koje zasvijetle su one neke iznad tastature za wifi i takve stvari, dok lampica za hdd ne zasvijetli uopce. Tako kako one se kratko upale i ugase stvarno izgleda samo kao da se neki kondenzator isprazni za pola sekunde i to je to. dalje kada se pritisce tipka za paljenje nista se ne dogadja nego se ponovni "blink" lampica moze dogoditi samo kada se iskopca iz punjaca ostavi kratko i ponovno ukopca.
Ista stvar se dogadja kada se baterija stavi unutra, osim sto naravno ne svijetli lampica pred utora za punjac.
da napomenem, nema nikakvog zvuka ventilatora niceg, mrtav je totalno
E sad, ram sam provjerio i stavio drugi u oba slota i nije, hdd nisam provjeravao ali po simptomima nije.
Pada mi na pamet onaj senzor za otvorenost ekrana pa da stalno misli da je ekran zatvoren. Ili napajanje od laptopa...ili naravno maticna.
Molio bih vas pomoc, sta da jos isprobam, na koji nacin, bilo sta, bio bih jako jako zahvalan!