onda di cete...
Printable View
onda di cete...
..ko bi to znao, ima još vremena;)
pa bas i nema
hehe,dobro pitanje,pogotovo za mene.ili cu sa frendom napravit double-brdej party(isti dan je roden ko ja)i zvat ekipu iz srednje i to,ili cu u prostor nekakve auto-skole(jucer sam dobio taj predlog od sina direktora HAKa :spin: )
:cool:
...domovinski...
(imam neke zalihe za potrošiti da ne prelaze u novu godinu)
...kod frenda...i onda možda kod još jednog drugog frenda...
stara ekipa, ko i svake godine
bice party u privatnoj vili pozvani svi (javite se na p.m.) ulaz 150kn
a gdje?(10 znakova)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
zar nisam rekao p.m.? :)
trebao bi biti jos nije sigurno pa ima vremena jos... ionako uvjek sve ide u zadnji cas planovi dogovori kupovina cuge...
Ja još uvijek ne znam, jedna od solucija mi je opet beć, samo ne znam koju ću voditi ;D
koji si ti 'bečarac' ;D
ja isto radim party(sa jos dva frenda), iznajmio sam jednu pivnicu.
misliš pivicu?
LOLČINA majstore! ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
ja još ne znam... jel možda netko kad slavio Novu u Dublin pubu? čisto me zanima kaj bi se tamo moglo očekivat...
...coooma ... :lol:lol:lol: ...= Citat =:
Izvorno postao tomo
Za početak, bok U-NiQ, dobrodošla na forum......bio sam samo jednom u Dublin pubu tak da ne znam, a možeš očekivati kao i svagdje drugdje, čagu i cugu ;)...kolko je upad u Dublin?
bok tomo, thx na dobrodošlici :)
nisam ni ja čest gost u dublinu, ali nedavno sam tamo popila kavu i čula da je Nova kod njih 200kn
nije puno ak je opcija "pij kolko možeš" ;)
bio sam par puta tamo vani...ma tamo su samo karaoke non stop...= Citat =:
Izvorno postao U-NiQ
blage veze neam sta bi moglo biti za novu, a valjda opet karaoke..ko ce ga znat...
eh da...ali mislim da dobiješ par cugi a ostalo po nešto nižim cijenama= Citat =:
Izvorno postao tomo
= Citat =:
Izvorno postao BranX
karaoke? uh..... :spin:
onda sigurno zalaziš u Moovie? ;)= Citat =:
Izvorno postao U-NiQ
BTW možda ima i tamo doček Nove
meni je u movie-u prevelika gužva, a kad si tek pomislim koliki je prostor... meni se osobno dublin ne čini kao neka ludnica za novu, pogoto zato što dobiš samo par cugi ;D
gjuro ima neku ponudu, ali tamo sam prečesto pa mi se ne da ići i za novu, pirahna isto ima neku shemu, tamo bih možda i otišao ali mi je malo banana s prijevozom...
eh da, dobrodošla U-NiQ ;D