-
Internet veza - puca
Da li ima još netko osim mene da mu puca internet veza na mobitelu? Nekad pukne nakon jednog, a nekad nakon tri dana, neovisno o mobitelu (Isprobano na Sony ericssonu G705 i LG Optimus). Jedino što pomaže je restart.
Od SZK sam dobio različite odgovore - probali su mi ponovo slati postavke za internet, rekli da zamijenim SIM karticu, pravili se kao da nemaju pojma... Tip na prodajnom mjestu mi je rekao da mu se više ljudi požalilo na isto. Ima li smisla davati 20kn za novu SIM karticu?
Ako je netko uspješno riješio ovaj problem neka se javi...
-
Meni obicno pukne veza kada se mobitel spoji na T-Mobile mrezu, i kada se vrati na Tele2, tada nema sanse da na mobu imam izlaz na internet. Jedino sto pomaze je restart telefona (kod starog samsunga) odnosno ukljucivanje zrakoplovnog moda i vracanje na normalno (na androidu).
-
Nije mi jasno kakve veze ima pucanje veze sa restartom mobitela?!?!
Drugo, spominjes da ti traje 3 dana! Koliko ja znam cak i na zicanim ADSL vezama ti prekinu vezu nakon nekog vremena, recimo kad ti mijenjaju IP (dinamicki IP), tako da je ovo sa 3 dana neprestane veze jako dobro po meni.
Neka me netko ispravi ako sam nesto krivo shvatio.
-
Koliko znam, nije ni moj mobitel stalno povezan na 3g (ili edge ili koju već). Ali ako želim pogledati mail ili pročitati vijesti veza bi mi trebala biti dostupna (npr. kliknem na ikonicu gmail i on mi otvori ažurirano stanje mailova). E sad, nakon nekog vremena (dan, dva, pet...) stvar više ne funkcionira, primjerice kliknem na ikonicu gmail i on mi javi connection problem ili no network. I ne mogu više surfati ni provjeravati mail dok ne restartam mobitel. Nadam se da je sad jasnije.
-
Meni se isto desava kada nakratko izgubi signal, kad ga dobije nazad se ne uspjeva spojiti na net. Mobile network je ukljucen u opcijama (htc desire), ali nije spojen. I kada mobile network iskljuci i ponovo ukljuci nista se ne dogodi, ima kvacicu ali nije spojen. Medjutim skuzio sam da pomaze prebacivanje u 2G i vracanje na 3G.