jel mi neko može poslat ova dva file-a na Freek987@hotmail.com nemam više u glavnom izborniku ikone nego popis i nemogu ti promijenit.
Printable View
jel mi neko može poslat ova dva file-a na Freek987@hotmail.com nemam više u glavnom izborniku ikone nego popis i nemogu ti promijenit.
Ako ti nitko nije mailao, ima kod mene na stranici negdje...
Evo jedna mala ispomoć glede menija: mma_ucp i mma_udp fileovi za v550 (jedan zip) odnosno za vXXX (sve verzije, originalni soft ili od v6xx - drugi zip).
BACKUP & enjoy
Ooooo.........pa mi sad moemo stavljati attach. Kada je to riješeno ???
Evo, jutros proradilo... Ali ne "mi" kao "svi" nego "mi" kao "modovi". I naravno, neće bit ilegalaca nego samo freeware licence i slično.
Nije fer, ovdje je prilično korektna ekipa. Zašto atach ne omoguče svima. A ako bi i bilo kakve zlouporabe izbecite ga van nepovratno.
Još malo off topic... Čak niti svoj vlastiti Avatar ne mogu staviti, a da razmišljam o attachu?
Btw, stvarno, zašto ne mogu personalizirati avatar? ;D Barem to?? :comp:
nemas dost postova.
a zasto se nemre ateč-pa zbog webspace,logično bi bilo.
To s postovima ti ne hode. Prije sam i ja tako mislio, a onda vidim ljude s 20-ak postova kako imaju svoje avatare, i pitam se, TKO JE OVDJE LUD? ;D
Ali bolje više ne o avatarima da me moderator ne dohvati. :rifle: :cry: :thumbup:
Posto je to tema, jedno pitanje.
Koji su "Attribute" za ta dva fail-a?, jer kad napravim upload ta dva faila oba mi stavi u "70000"
-za mma_dcp znam da je "70004", ali mma_ucp? :confused:
ja mislim da je isto...ali to je samo sjećanje (70004)
Ja im, iskreno, nikad nisam mijenjao atribute nakon uploada. Ionako rade, a i u System folderu su, tako da ih ne mogu "greškom" obrisat... Ali mislim da su oba 70004
Znam da i nije za njih toliko bitno koji je "ATTRIBUTE", ali evo:
nasao sam na jednom talijanskom forumu ATTRIBUTES KAO (DEFAULT)
-mma_dcp "70004"
-mma_ucp "270000"
:thumbup:
E da sad bi bilo dobro kad bi netko znao kako se napravi da u Attribute stoji 270000.
OK, ali zašto? Čemu to? Evo, pred 5 minuta sam kolegi skinuo Vodafone gumb i otključao desni softkey u meniju (mma_ucp i mma_udp) i sve radi a bez ikakvog mijenjanja atributa. Onako kako ih je TTC uploadao, takve sam ostavio. Čemu mijenjanje atributa? Ok da postoji opasnost od npr. brisanja, ali preko moba do tih fileova ne možeš doći da ih brišeš, a preko PCja te ti atributi ionako neće spriječiti.
bilo bi ljepo kad bi se negdje moglo naci popis pojedinih filova te njihovi atributi..govorim naravno o orginalnim atributima koji su na mobu...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ovom prilikom pozivam one ljude koji su napravili screen schoot-ove (valjda sam dobro napisao) kad su radili beckup da ih podjele sa nama ima onih koji se tada toga nisu sjetili...
Slazem se sa tobom, da ih nemozes obrisati iz moba, ali cisto iz znatizelje pitam ako netko zna kako se postavi Attributes na 270000. A neznam dali je kod ostvarivanja garancije vazno da Attributesi budu kao na orginalnom file-u. Ako je vazno, onda za mma_ucp mora biti 270000 (Govorim za V550) ili ce ljudi u servisu znati da si nesto prckao po mob-u. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
= Citat =:
Izvorno postao mmihanov
ako oni budu išli pregledavat svaki file u potrazi za promjenama atributa onda od popravka ništa; po meni treba samo stavit one ključiće na melodije, slike i video i to je to! te jasno ne flashat mob. a ukoliko recimo na nekom tamo (iz moba nevidljivom ) fileu budu drukčiji atribut, treba se pravit lud:::: NE, NISAM JA NIŠTA DIRAO, ŠTA JE TO UOPĆE!? i to je to, mušterija je uvijek u pravu! :retard:
Ja sam u petak odnio svoju v525@v600 na popravak jer sam skurio zvucnik i pitao me frajer jesam sta ceprkao,normalno radi garancije,a ja mu velim da sam tarazio samo novi sw prije mjesec dana jer mi je na starom stekala kamera,i evo danas mob stigao i na njemu novi cini mi se bolji zvucnik i cak sam dobio par novijih slika od vipa i motorole.Pa vi recite sta je sreca.A ovo za attribute mislim da oni negledaju,samo pogledaju ikone od melodija i slika a narocito vodafona i to je to.Barem ja mislim tako.
= Citat =:
Izvorno postao sirius
a jesi ostavio zaključanu tipku na vodafone? i da li su ti slike, melodije bile onako zaključane, s ključićem?
Čekaj malo, znači progutali su v525 sa softom od v600 pod garanciju? I bez problema?
Ma mrak!!!
možda zbog oblika kvara uopće nisu iišli gledat soft....možda.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
meni se nekako čini da je Sirius opako sretan u ovoj situaciji
Teško.. Bez obzira na sve, oni uvijek traže dlaku u jajetu. Ono, tipa otpadnu ti vratašca, a u servisu ti kažu da ti ne vrijedi garancija jer je drugi soft. Ili priznaju, ili ne priznaju, teško da postoji sredina.
Očito ovdje priznaju, hm... Doduše ne kužim na koju foru, ali velika sreća... :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao CyberLord
u biti, više vrijedi pravilo "dobar si dok kupuješ, a najveći gad kad reklamiraš"
treba pričekat da sirius napiše šta je točno bilo, malo nam je nejasna ta čitava situacija oko toga :-/
Upravo tako... Da razjasni ovo malo podrobnije.