...su zbilja niske.Švrljao sam po njemačkom vodafone shopu i ostao zgrožen nad cijenama.Strašno! :eek:
Pogledajte sami(one male cijene nakon: Preis ohne Vodafone Karte) Vodafone shop
Printable View
...su zbilja niske.Švrljao sam po njemačkom vodafone shopu i ostao zgrožen nad cijenama.Strašno! :eek:
Pogledajte sami(one male cijene nakon: Preis ohne Vodafone Karte) Vodafone shop
Pa kada tamo nitko ne kupuje mob-ove bez pretplate, ovako i onih par koji bi uzeli destimuliraju...
istina jučer sam bio u stuttgartu i nigdje nisam vidio bolji
mob za kupit osim u operatorskom dućkasu uz pretplatu naravno...
Ma mene ti operateri živciraju kad u mobitel stave svoj software. A taj software je u qrcu. Ja bi rađe dao više love za normalan mobitel nego za taj sa sjebanim software-om
a to je zato kaj ti daju jeftino mob
i druge nema i šta ćeš.....
nekome odgovara a nekome ne
A ja svoj jeftino iz Engleske nabavio...
Mozda im cijene bez pretplate nisu nize u operatera ali zato po ducanima jesu. A kod operatera na pretplatu mobitele dobijes za 1 € a one najskuplje za 99 €.
jesi li imao tu problema s dekodiranjem?ak si prek neke mreže kupio...= Citat =:
Izvorno postao -gnome-
Baš gledam te cijene i ne mogu vjerovati. Izgleda mi kao da tamo nitko ne kupuje uređaj, a da nije na pretplati. Ali, čisto sumnjam da su tolike cijene i u trgovinama.
kod nas su cjene jos prevelike ja bi reko---
bas sam gledo jucer mtv il tak nes nene bio ej to VOX gledo sam "nix zu verlieren" i u poluvremenu je bila reklama za k700i za bjednih 10 eurea..neznam pod koijm uvjetima,doduse
Pa, sa pretplatom naravno.
Da sa pretplatom...Al ne ovom nasom gluposcu sto se naziva pretplata..tam imas ukljuceno malo razgovora malo sms malo mladih vragova i mob je jeftiniji..A kod nas imas ukljuceno u pretplatu..besplatan list na kojem ti pise iznos koji trebas platit.. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
je al nekad se i taj list plaćao dok je
kod konkurencije u startu bilo besplatno...
ali kako got bilo jeftinije je nego da kupiš mob u normalnom dućanu
...istina...a pogotovo brandirani mobovi sa strane Vodafona,pa ako se imalo kužiš u flashanje i flexanje,lako se mob sredi da bude bez toga...