Ovako.. Prijateljicu netko vec duze vrijeme gnjavi sa skrivenog broja, na mobitel.
Da li je ikako moguce saznati tko je to ? :/ Sto u slucaju ako taj drugi koristi ne registrirani broj, kako doci do njega ?
Hvala!
Printable View
Ovako.. Prijateljicu netko vec duze vrijeme gnjavi sa skrivenog broja, na mobitel.
Da li je ikako moguce saznati tko je to ? :/ Sto u slucaju ako taj drugi koristi ne registrirani broj, kako doci do njega ?
Hvala!
Prvo, nek potpuno ignorira sve skrivene brojeve. Ja to radim godinama i više nemam problema s moronima koji tak zafrkavaju (bez obzira da li su to frendovi ili nepoznati ljudi)
Drugo, od kad je počelo maltretiranje? Da li je frendica ostavila svoj broj na nekoj anketi, oglasu, forumu? Možda netko od tamo gnjavi.
Ako to zivkanje zbilja prekorači sve granice neka onda kontaktira policiju. Operater ne bude pomogao jer oni ne poduzimaju ništa bez naloga.
A možda ima tajnog obožavatelja pa na taj način iskazuje ljubav :D
A ne znam, postoji mala sansica da je netko tko cak i nije iz iste drzave. Ali ne moze znati sigurno. :/
Mislim da postoji mogućnost da tvoja kolegica kod svojeg operatera zatraži da ne prima pozive sa skrivenih brojeva. To nek provjeri pa nek aktivira ako je moguće da joj više ne preusmjeravaju pozive sa skrivenih brojeva. ;)
Koji mobitel ima? Ako ima neki smartphone ima dosta aplikacija koje blokiraju pozive bilo sa skrivenih, nepoznatih brojeva ili bilo kojeg drugog. Ja na Desireu HD imam call blocker koji mi je postavljen da odbija pozive i sms poruke sa skrivenih brojeva i svih brojeva koji mi nisu u imeniku i to odlično funkcionira.