Dakle, koji biste preporučili smartphone do 1500kn(kupujem preko oglasnika) da je dobrar za multimediju. Ne preferiram ni jednu platformu.
Printable View
Dakle, koji biste preporučili smartphone do 1500kn(kupujem preko oglasnika) da je dobrar za multimediju. Ne preferiram ni jednu platformu.
Mozda iPhone 3gs ako nisi veliki protivnik iOs;)
Također preporucam iPhone 3ga ;) ipa stvarno puno aplikacija za multimediju, svašta se nože nać :)
Ja kao veliki protivnik iOŠrota bih preporučio neke druge modele...
Preporučujem ti HTC Desire, ima ih za 1500kn, ipak ima AMOLED ekran i WVGA rezoluciju naspram 3gs-ovih 480x320 + TFT tehnologiju.
Također, ako ne preferiraš OS (prevedeno, nije ti važno) onda je i Samsung Wave dobar izbor. SuperAMOLED, WVGA, hardverski OK... Također dobar izbor. Jedini minus je OS, tj. količina dostupnih aplikacija.
Čak bi mogao možda upecati i Motorolu Defy. Istina za kojih 100-200kn više ali isplati se pogotovo jer je u pitanju noviji telefon i koji je difinitivni best buy. Nema AMOLED no hardverski je kvalitetno napravljen i solidne performanse.
Ja ti nikako ne bi preporučio iPhone. Iphone4 je tu loš, a kakvi su tek onda 3G i 3GS. Osim toga, imt ćeš zezanciju s iTunesima i sinkronizacijom i konverzijom raznih audio i video sadržaja. Da ne pričam da nećeš samo tako moći otići do nekoga i prebaciti si muziku (pogotovo ne s nekog mobitela)... Što se tiče multimedije, meni je iPhone jedna velika nula. Osim toga, ima samo jedan zvučnik i tih je pa ti neće baš puno koristiti ako misliš preko tog zvučnika puštat muziku (netko je u vezi toga popljuvao HTC, a iPhone tu nije ništa bolji).
Mario je na tragu onog što bi ti ja preporučio (neki android). S adnroidom nemaš problema kao što ćeš ih imati s iPhoneom
Koliko sam cuo dolaskom iOS 5 se ti problemi sa sinkronizacijom preko iTunesa rijesavaju. Bit ce OTA updateovi, iCloud za sync...
Pa na 3gs ce se moc iOS5 stavit
Što mislite o Xperi X10 sa 2.1 androidom. Kakav joj je ekran? Velik je ali ima 64k boja pa me zanima ako se primjete oni grubi rubovi na gradijentima i ima li multi touch?
EDIT: Sad sam vidio da dobiva 2.3 update. Hoće li on riješiti te probleme?
Dobar je telefon, multitouch će biti moguć na 2.3 (i ovako je moguć ali djelomično). Također mislim da Gingerbreadu (2.3) ima support za više boja.
Gingerbread je donio unapređenja u prikazu boja prozora (32-bitna podrška) i neke cake oko renderiranja i transparentnost, ali ne može povećati broj boja na ekranu koji je hardverski limitiran.
Nego, primjeti li se to? Prošli mobitel mi je imao 256k boja(LG KC550), i to bi se itekako vidjelo kad bi bili nekakvi gradijenti, ali ne na fotografijama.