Resetirao sam mobitel i sada su mi svi brojevi u formatu 385-123-4567. Mijenjao sam Locale u hrvatski, ali brojevi ostaju isti. Zna li itko kako vratiti na nas prikaz brojeva u imeniku?
Printable View
Resetirao sam mobitel i sada su mi svi brojevi u formatu 385-123-4567. Mijenjao sam Locale u hrvatski, ali brojevi ostaju isti. Zna li itko kako vratiti na nas prikaz brojeva u imeniku?
A kako bi trebao izgledat "naš" prikaz brojeva?
Ovako, radio sam soft reset te backup brojeva iz imenika. Sada kada odem u Call Log ili Contacts pise mi ovako:
Pero Peric, Mobile 385-981-23456
Kliknem na to i ne mogu nikoga zovnuti. Ovo sam 385 sam rijesio tako sto sam ispred dodao +, ali dosta mobitela imam pohranjeno samo kao 0981234567 i tu nema sanse da ikoga zovnem.
Ono sto bih htio je da mi brojevi budu prikazani kao prije: 0981234567 bez crtica izmedju brojeva.
Mijenjao sam locale u hrvatski, english UK, ali se format brojeva nije promijenio
Ako niste shvatili, poenta je da NE MOGU nikoga zvati dok svaki pojedinacni broj ne formatiram na spomenuti nacin.
njofra nije dost promijeniti u rh moraš podesiti i datum u rh , vrijeme podesiti na +1, te deinstaliraj imenik ili drugi program koji si instalirao jer te vjerjatno on zeza.