-
W705 - problem s tipkama
Za početak, novi sam ovdje i želim svima lijep pozdrav!
Danas (prije nekih par sati) sam se susreo s jednim vrlo iritantnim i dosta kompliciranim problemom. Naime, dok sam tipkao poruku mobitel kao da mi se bio 'zakočio' i nije mi uopće reagiralo na tipke... Nakon 10ak minuta sam nastavio pisat istu poruku i odjednom je radilo. I sad, dok sam u međuvremenu došao doma, krenem pisat poruku i mobitel UOPĆE ne registrira određene tipke - samo one tipke koje su na gornjem dijelu, dok brojke (slova) uredno prihvaća. Pa ono, rekoh idem ga ugasit pa upalit pa ce se problem možda riješiti ; i evo, sad više nemogu ni ući u njega jer me prije ukucavanja PIN-a pita za onu postavku "Normalni rad" i nešto tipa "Zrakoplovni rad" (ne znam točno koja je riječ u pitanju jer nikad iskreno nisam ni obratio pažnju - nadam se da sam točno bubnuo i da neću izazvati smijeh).
EDIT: Također da natuknem, od gornjih tipki mi ipak jedna radi - crvena slušalica - i to ako malo dulje držim (npr. pri gašenju moba). Također sve te 'gornje' tipke što ne rade i dalje svijetle onako.
I uglavnom, ne znam šta bi moglo bit posrijedi :\
Zanima me ukoliko je netko od vas imao sličan problem da mi kaže kako ga je (nije) riješio. Nadam se da mobitel neću morati poslat u 'vječna lovišta' jer nisam pri parama a mobitel ko mobitel mi je prijekopotreban trenutno.
Nadam se što skorašnjem odgovoru i unaprijed hvala!
Lijep pozdrav!
-
Probaj reinstalirati softver preko Sony Ericsson Update Service-a ili a2uploadera. Ako to ne upali, vjerojatno je problem u flat kabelu
-
Nece upalit jel se frendici isto dogodilo, mjenjala je tipkovnicu. Mislim da ti to garancija pokriva, ak je i njoj isto pokrilo.
-
Hmm fico garancije nemam nazalost. Jel mozes pitat frendicu kolko ju je to izislo ako nije problem?
Sto se reinstalacije softvera tiče - jel gubim podatke tipa SMS inbox ako to uradim?
Hvala na odgovorima dečki!
-
Reinstalacijom firmware-a preko SEUS-a ne bi smio izgubiti nista, reinstalacijom firmwarea nekom drugom metodom gubis sve.
-
Dbaser, frendici je garancija pokrila, tak da nije nista platila.
Ravilov, ja kada sam updateo preko Seusa, izgubio sam sve podatke, igre, kontakte, sms, sve sa telefona, dok je na kartici sve ostalo.
-
Koliko ja znam kojim god programom da updateas gubis sve postavke, inbox, igre...
-
ošo flat kabel.. trazi mi oko 35-40€ za popravak
-
-
posto sam na samom istoku to sam za pocetak iso vidit preko u srbiju misleci da ce bit jeftinije, no ko sto kazes - previse je. sad sam poslo mob burazu u zg pa ce mi on vidit kolko bi me tamo izislo