Koji je zadnji firmware i sta je popravljeno u odnosu na stari?!(ja trenutno imam cini mi se 3.30 il tako nes slicno.)Radi se o obicnom n-gageu a ne QD!
Printable View
Koji je zadnji firmware i sta je popravljeno u odnosu na stari?!(ja trenutno imam cini mi se 3.30 il tako nes slicno.)Radi se o obicnom n-gageu a ne QD!
ne znam, ali mislim da je samo izasao jedan u odnosu na prvi, a sta popravlja ne bih znao jer do sad nisam naisao na nijedan bug
a nisam ni ja naisao na kukce:),a nisam ni na 6600 pa je izaslo par novih frimware-a!!
instaliraj feexplorer i s njim pogledaj u phone - info - version (moja je V 4.03, 26-11-2003 NEM-4)
i moja je v4.03
inace se firmware gleda da na glavnom skrinu utipkas *#0000#(vazi za sve nokie!)
moja je 3.30 28-08-2003.
zadnja je 4.4.15
http://forums.hardwarezone.com/showt...0&pagenumber=1
Pogledaj malo datum posta pa ćeš vidjeti da je postano u drugom mjesecu. Od tad je izašla barem jedna nova verzija= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
slazem se. ali ne vjerujem. pogledao sam vise sajtova i na svima isto. upisi u gugle "latest n-gage firmware" i pogledaj sam
i kakve su promjene u tom novom softu u odnosu na v4.03?
mislim da nema nikakvih promjena osim sto su softverski postelali ekran na bolje tak da sad slika lici na ko na ekranu od QD (znaci bolja) i ikonice su izmjenjene i mozda tu i tam jos koja sitnica, uglavnom nista