-
auto cd/mp3 pitanje
Ovako, kupujem auto, rabljeni 2004/2005. godina, ali koji ima original svoj cd player ugradjen i komande na volanu, ali nema za mp3 nego samo za audio cd-e pa me znaima da li ja mogu staviti drugi radio pošto se radi o original radiu unutra? Ako ne čitala sam o nekom xcarlink USB ili tako nešto? Ili nekako preko iphonea da mi vrti pjesme, ima li tako nešto? Znam za one mp3 transmittere, ali oni rade preko FM prijemnika pa mi to nije to...inače radi se o Mazdi 3. Hvalaaaaa :)
-
Drugi radio moraš moć staviti. A imaš i ovo. Samo dobro provjeri kompatibilnost prije,auta,komandi na volanu itd. Ali po opisu izgleda da će šljakati.
-
Da? :) to mi je drago za čut. Kaj to najbolje da odem kod ovih kaj ugradjuju radio u auto jel?
-
Da. Ili u neki Mazda servis. Ako kažu da nemaju taj kabel ili ti pokušaju naplatit neku lihvarsku cifru, naruči ti s ebaya i odnesi u kojigod servis nek ti to spoje.
Ako ćeš sama kupovati, prvo vidi s ovim ebay frajerom da li je kabel kompatibilan s tvojim modelom iphona i s tvojom mazdom. Napomeni da je za europsko tržište auto,možda ima neke razlike. Premda ne bi trebalo biti,al opet- da budeš sigurna.
-