Prebacivao sam nekakve polifone melodije s erixona na motorolu e550, i osjetio da postoji znatnija razlika u zvuku, točnije mislim da se ne čuju svi zvukovi. Zna li tko u čemu je vic?
Printable View
Prebacivao sam nekakve polifone melodije s erixona na motorolu e550, i osjetio da postoji znatnija razlika u zvuku, točnije mislim da se ne čuju svi zvukovi. Zna li tko u čemu je vic?
Možda se radi o MIDI melodijama? Neke midi melodije se stvarno razlikuju među mobitelima različitih proizvođača.
da, događa se, ako pogodiš tonove neke (midi), koji su van reprodukcijskog opsega Motorole da sere! imamo 40 tonske polifone melodije i opet uspijemo naći ton kojeg nema unutar tih 40. i meni se dogodilo, ali nisam uspio naći metodu prebacivanja pozicije tona unutar melodije, jer su one jednoznačno određene i nema tu više mrdanja.= Citat =:
Izvorno postao darius
I mislio sam da je to. Obična zvonjava starinskog telefona sere, je ko telefon, al malo prorijeđen zvuk. Heh, moram se počet družit sa više Ljudi na motorolama sa bluetooth-om, to je rješenje a ne s eriksonima.