Da li je netko uspio staviti neko Custom ROM i koji je nacin stavljanja ROM-a???
Printable View
Da li je netko uspio staviti neko Custom ROM i koji je nacin stavljanja ROM-a???
Kako vratit originalni ROM?
Probo sam ono da na microSD stavim U8150 V100R001HRVC85B839SP01(Crotia TMO).zip i kombinacijom crvena+volume_up+POWER tipka i stalno mi pise UPDATE FAILED
Znaci Formatiro sam micro sd, u to snimio dload i njemu je UPDATE.APP i nece...
Sta sad???
Probaj preimenovati u UPDATA.APP.
Jesam i to, nece...
Jel imas mozda kakav backup svog sustava da probam tako nekako...
Hm, nope, nisam radio nikakav backup a ne bi ti ni pomogao jer backup možeš raditi tek nakon što rootaš - a onda je i backup rootan.
Napravio sam taj restore prije nego sam ga slao na servis (duga priča) i sve je prošlo u redu prateći one upute u pdfu koji dolazi uz ROM. Na rootu SD kartice napraviš DLOAD folder i u njega kopiraš samo taj UPDATE.APP (ili UPDATA.APP) fajl (nikakav zip ni nešto drugo). Nisam se stigao ozbiljnije poigrati s mobom pa ti nemam nekih savjeta
zasada impresioniran mogucnostima ovog mobitela za svega 450kn ...
stavio Dronix 0.4 , zasada sve po spagi ide !
ako si skinuo U8150 V100R001HRVC85B839SP01(Crotia TMO)
onda si dobio i PDF unutra gdje lijepo stoji
u root SD kartice kopiras folder dload i unutra je fajl UPDATE.APP
i onda ugasiš mob
i onda
Pressing the END key and VOLUME UP key, and then press the
POWER key to power on the phone and enter the Software Upgrade Mode.
i ode na default bonbon soft, nije rootan više, ko origigi iz kutije :)
Zanima me kako vratiti mob u original stanje,Stock rom sam skinuo i vidim ova uputstva za fleshanje original roma ali zanima me kako maknuti ClockWordMod,da li če se unrootanjem to izbrisati ili moram nekako drukčije to obrisati?
Samo vratiš stock rom prema uputama koje dobiješ uz njega, sve se vraća na staro