http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...ife/bez-limita
Printable View
nista povoljnije od onih starih tarifa...
usrali su s tim sto je sad 0.91kn/min... a kao imas za dzabe u vipu ili u vecim tarifama u jos jednoj mrezi 1000min.. hahaha daj onda ljudima prema svima te minute a ne u jednoj mrezi. s
sad je to dosta losija tarifa od teletove...
I koliko vidim uspostava poziva je 0,29kn koja nije ukljucena u naknadu
(Kod odabira tarife Start 25 plaća se minimalna mjesečna potrošnja, a kod tarifa Bez limita mjesečna naknada. Na sve pozive primjenjuje se naknada za uspostavu poziva od 0,29 kn i obračunska jedinica 60 sekundi. )! :(
Znaci nije samo 100kn u tarifi "Bez limita 100 fiksna" vec +10kn rad.frek. i uspostave poziva i ... (ostali troskovi)
Ako sam dobro shvatio, na mjesečnu naknadu, za svaki poziv primjenjuje se naknada za uspostavu poziva od 0,29 kn i obračunska jedinica 60 sekundi + podatkovni promet koji nije uključen u mjesečnu naknadu pojedine tarife naplaćuje se po cijeni od 10 kn/MB. I nakon svega 10kn naknade za uporabu radijske frekvencije.
Bezveze. Htjeli su prdnut, al' su se usrali.
katastrofa od tafira...barem da je flat internet u njima.
haha, ova tarifa mi je BEZveze (bar meni, ali valjda će nekome biti OK da VIP ne bude tužan)
da su savrsene nisu....al za 50 kn +radijska frekvencija dobijem neograniceno minuta unutar VIPa, a kako sad idem na more na par mjeseci i vrlo verovatno mi 1000 inuta mjesecno ne bi bilo dovoljno za zenu i ljubavnice....kontam da je ovo vise nego povoljna tarifa za takav slucaj ;)
jedino sto moram kupiti jos 3-4 prepaid broja da im podijelim
Sve to ajme, ajme,...
Ovdje u Austriji za 10€na prepaidu, dobijes 1000min sve nacionalne fiksne i mobilne mreže + 1000SMSova...
Bez naknade za uspostavu poziva...
Naknadno kupiš i podatkovni paket od 3 do 10€...
ma to je usporedba evrope protiv nas(samo T2 sam slučajno vidio kartu pokrivenosti), tmobile i vip imaju više baznih stanica pa nema 3g većih gradova.. a cijene da ne pričamo
vodafone italia koliko sam vidio ima 12,5 centi za potiv bez uspostave poziva i plaćaš 25 eura mjesečno(prva tarifa koju sam zagleda je to)
Čisti proljev od tarife. To je, valjda namjenjeno onima koji melju li ga melju svaki mjesec.
Najgore mi je onih 1000min** u tarifama 200 i 400 za koje moraš odabrat JEDNU mobilnu mrežu, uključujući tomato koji je njihov. Kakav autogol.
Molim vas za pomoć, po vašem mišljenju isplati mi se preć s tarife sve za mene 75 na bez limita 100?? Meni ova bez limita puno bolje izgleda kd sve za mene 75, a najviše me privlači zbog dosta MB i free sms-a a to mi najvaznije...
@life
Samo da znas da uspostava poziva ne spada unutra pretplate (tako da ce te kostati minimalno 130-150kn, ovisno o broju poziva).
Ali uspostava ne spada unutar pretplate ni u sve za mene koliko znam? Kaj ti misliš koja tarifa je manje zlo?
Ova bez limita 100 izgleda bolje sto se tice sms i Mb ali samo ti znas koliko trosis novaca i na sto i samo ti mozes odluciti sto ti je bolje. :)
Recimo dovoljno ti je 20-30 poziva prema drugim mrezama (obracunska jedinica 60sek.) i evo ti minmalno 20-30kn vise (ako ces pricati samo 1min. :))
kak mislis ako ces pricati samo jednu min. ?
pa sta nije da platis samo uspostavu poziva 29lp i pricaj koliko hoces neograniceno prema vipu?
i druga stvar me zanima da li su poruke prema svim mrezama neogranicene, jer pise izvan tarifnog modela da su ne znam 30-40lp ?
Jel sam ja nesto pobrkao ili su oni tarifne razrede (mjerodavne za naplacivanje prilikom promjene tarifa mjnjali).
Prije su Komplet 100 i bez limita 100 bili isti tarifni razred a sad naravno komplet 100 je veci tarifni razred pa bi ipak trebao platit 200 kn promjenu.
ovako sam ja shvatio..dakle tarifa bez limta 100..100 kuna pretplata, 10ak kuna radicijska frekvencija..trošak uspostave poziva prema svim mrežama je 29 lipa, nakon uspostave poziva, s vip korisnicima pričaš besplatno, a s ostalim korisnicima važi onaj cjenik (mislim da je 91 lipa po minuti), A sad ovo nisam shvatio..dakle, nakon uspostave poziva s korisnicima druge mreže, da li se ti novce oduzimaju od one pretplate (obaveznih 100 kuna) ili se nadodaju na tu pretplatu kao radijska frekvencija i trošak uspostave poziva?
Nadodaju.
čekamo, uskoro odgovor na revoluciju od vip-a.
Nekako sumnjam u to...Volio bih,ali ako njima treba par mjeseci da smisle odgovor onda to govori puno o njihovoj konkurentnosti
Mi netko može reći više o prenošenju broja u Vip, pa da se pretplata prepolovi? Ako prebacujem npr bonbon i kupujem mob, koliko to dugo traje? Znam da im je prije par mjeseci trebalo par dana da se to riješi jel to još uvijek tako ili?
Edit: nvm. skuzio sam. uzet cu ovako Vip broj pa cu dobiti uređaj odmah :D