...ima li tko navedeni uređaj i kako je zadovoljan...kupio bih ga, izgleda mi zanimljivo, a jeftino ga mogu nabavit pa me zanima...
...hvala na bilokakvom infu ...
...ima li tko navedeni uređaj i kako je zadovoljan...kupio bih ga, izgleda mi zanimljivo, a jeftino ga mogu nabavit pa me zanima...
...hvala na bilokakvom infu ...
Ima ga moja mama...
Doduše,žena ima 2-3 poziva dnevno i isto toliko poruka...bateriju puni svakih 10-12 dana!!!
Kamera je 2,0 MP ali bih rekao da je ustvari VGA softverski napumpana.
Touch je rezistivan i nema kinetic scrolling pa me zbunjuje u odnosu na moju 5800 ali nije tako loše. Ekran-boje malo blijede.
Interni browser za net-zaboravi, bez Opere Mini neće ići.
Prijem signala-odličan, ali sa Tele2 zna dosta često odlutati u T-Mobile roaming, češće nego drugi uređaji.
MP3 player dobar, kartica je unutra od 2GB pa ne znam kako bi se ponašao s većom, radio prijem odličan, slušalice ok, ali dosta loše kvalitete izrade.
Kupljen je na onoj akciji poslije nove godine za 200 Kn i moja je procjena da ne vrijedi više od toga.
E da, pazi kako otvaraš stražnji poklopac naročito ako je uređaj crni, mogao bi ti trebat pajser za otvaranje :P
...hvala, znači baterija je odlična...to mi je i najbitnije...ma i ja ga dobivam za 200kn pa zato i pitam :)...
...a zna li netko gdje ga se ili na koji način može otključati, radi li s turbosimom...
Jedan od rijetkih koji se može otključati kući, ako ti gugi ne pomaže javi na pp.
Inače, nisam napomenuo najslabiju točku: glasnoću zvona. Zalijepi mu neki megafon na zvučnik-u buci se ne čuje ništa.
...ma ako se može lako rješiti unlock, zvučnik ću pregrmiti :) ...planiram se prebacit na tomato pa zato planiram otključavanje...
...uglavnom, sutra ga uzimam - bijeli - pa ćemo vidjeti ... još jednom - hvala puno na informacijama...
...samo da obavijestim - uređaj kupljen i maloprije otključan :) ...za te novce - odličan...preporučujem...