Krađa mobitela česta je stvar, pa otvaram temu da oni koji su imali ta (neugodna) iskustva napišu kako i koliko im se to puta dogodilo. Ja za sada, na svu sreću, nisam u toj skupini, :spin:
Printable View
Krađa mobitela česta je stvar, pa otvaram temu da oni koji su imali ta (neugodna) iskustva napišu kako i koliko im se to puta dogodilo. Ja za sada, na svu sreću, nisam u toj skupini, :spin:
ja imam iskustvo, ali sa obratne strane! :)
inace sestri su mi ukrali mob, ali je to bila ekipa s kvarta pa su ih nasli odma
samsung sgh t100 mi je bio otuđen...mamicu im njihovu...na faxu mi ga je neko zdipio....
...i ja dosad niti jedanput nisam doživio,te se nadam da i ubuduće neću...
Ja sam jedan posijao svojom krivicom. Ispo mi iz džepa. Ali najjaće mi je bilo kad su frendu maznuli mobitel. Uleti mu tip i žica ga za mobitel i pita jel može iza čoška razgovarat. Ovaj mu kaže da može i tip ode i nikad se nije vratio :D :D A budale....
Sori, ali koliko naivan i da ne napišem mutav (šit, upravo jesam ;D) moraš biti da to napraviš. ;)
mojim 2 frenda su maznuli mobove ali meni nikad ni nikad nece. uvatio bi ja njega pa razbio. osim toga nemoze ga uzet i ja nikad nedam nepoznatom 'imas za sms?'
Mog frenda su zautavili par razbijača i tražili ga mobitel. A ovaj budala dao. Ja sam rekao da kad bi me netko tak uhvatio ja bi uzeo mob i pred njima ga nabio u pod.
frend mi je reko kad ga je tip trazio mobitel, rekao mu je 'evo samo da izvadim sim karticu pa ga uzmi' :D :D nezna se on fajtat
Pa bi oni isto i s tobom, don't u think? :smart:= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
citam ove postove i umirem od smjeha :D :D :D :D
meni ne, ali zna se dogoditi da ispadne iz dzepa kad su plitki. vec par puta s n-gage. svom srecom da je velik pa se primjeti
mojem frendu je došla neka cura i rekla mu da su joj ukrali mobitel pa bi htjela nazvati svoj broj da vidi tko će se javit...uglavnom,frajer je popušio foru i ostao bez mobitela-cura je jednostavno isparila skupa s telefonom... :)
strasno...pa trebo je potrcat za njom...uzet svoj, njezin mobatch, i bacit je u grmlje i nabrzaka obradit :D
Moja dva frenda su tako napali dvojica na kvartu, dosli ljudi s biciklima (vjerojatno sa drugog kvarta) izvadili ogroman nož- možda prije mačeta nekakva i palicu i nemres nista drugo za napraviti osim predat im mobitel, a drugom frendu su dosli sa gun-om koji mozda nije bio napunjen ali opet nikad neznas kaj budale mogu napraviti zato je najbolje imat gun pa ga ti izvadis prvi:) ;D
..."atno",kakve mobove (ono - proizvođač i model ;) )...
Siemens C55 i N6600. To nisu bili poznati vandali koji su znali kakve mobove ljudi imaju negu su dosli bezveze tak da su umjesto ova dva mogli uzet npr. trium i telit koji zajedno vrijede 80kn ;D
to je upravo tema slijedeceg mobila
pisite jos, zar nitko nije cuo za nikakav krativan slucaj krađe?
Mene su prošli tjedan dvojica zaustavila u pola 5 popodne ispred HNK, ali mi fala bogu mob nisu uzeli, već pare. Pisao sam poruku dok sam hodao i vjerovatno su me tako skužili. A i bio sam solo, pa tim još i bolje.A i nije da mi je prvi puta. :retard:
ne mogu vjeroavti da vi ne prijavljujete takve stvari policiji...pa takvi ljudi se provlace godinama..?
Prijaviti muriji pa svejedno nemas nista od toga...
Mom frendu kojem su uzeli c55 su se jos zaprijetili da ce ga doslovno zaklat ako prijavi muriji a on se jadnik zasro kao i njegov stari ;D
To su samo bezvezne prijetnje ali bile su dovoljne da ga zastraše :evil:
Policiji? Ne budimo naivni... Eventualno će napraviti zapisnik i - to je to! Možeš misliti kak će nekoga ići hvatati. Hvatat će tebe kad se ne zavežeš u autu i odrat te za 500 kuna. Dok te netko ne razbije, za tužbu se možeš fućkati.
ovisi...mislim da te pozovu u potaju i biraš koji je tvoj mob
e pa moja seka je prijavila muriji i dobila je mob nazad!!!
inace frendu su mi na savskom nasipu htjeli maznuti mobitel, (bila je vecer i bio je solo) kada je izvadio neki los mob, rekli su mu da spremi to smece nazad. kaze on da mu je doslo da se smije, ali se bojao da ga ne razbiju
Pa zavisi murija odma na nekoga sumnja ko se time bavi pa ako ti neko uzme mob od tih "organizovanih" mozda ga i dobijes natrag