Jel igra tko odavde TO ???
AK je neko otkrio nekog perspektivnog mljadog napadaca, il bilo koju korisnu informaciju u vezi te igre, nek slobodno prozbori ;) :thumbup:
Printable View
Jel igra tko odavde TO ???
AK je neko otkrio nekog perspektivnog mljadog napadaca, il bilo koju korisnu informaciju u vezi te igre, nek slobodno prozbori ;) :thumbup:
Carlos Tevez za 10.000.000 napadac
Diego (Porto) za 11.500.000 AMC
Marteen S. (Ajax) golman za 6.000.000 dobra zamena
Robinho SC za 10.000.000
drugi put ces dobiti malo vise
e sad je pitanje u kojim valutama pricas jer carlos tevez kosta puno vise od 10 miljona evra, ako si na evre mislio...
Ja jucer poceo da igram... kreno sa chelsea (najvise para)... cekam da dodje Transfer time pa cu ti reci neke dobre igrace...
Nema nitko Da samnom razmjenjuje dobre igrace ? igrica je zakon
ajd napisite u kojoj ste godini, kolko ste osvojili sezona, liga prvaka idr...
Ja sam na 2006,osvojio sam sve sezone skoro uefu,liga prvaka treći,da malo pojasnim vodim dinamo.To više tolko ni neigram.03/04 sam rasturo došao sam do 2017.g.
Wesley Sneijder(Ajax) - AM/RLC za oko 12 mil. eura
Boumsong(Rangers) - DC za oko 7mil. eura
Petri Pasanen(Werder) - DC za oko 5 mil. eura
Lorik Cana(PSG) - DMC za oko 5 mil. eura
Javier Mascherano(River) - DMC za oko 10 mil. eura
Cacau(Stuttgart) - SC vrijedi oko 5 al' je na transfer listi pa se može dofurat' za 400k
tol'ko za sad
najdolji defanzivni vezni je hedvigs maduro iz ajaxa moz ga dovest za12 milja eura.od mladih dovedite si gorana slavkovskog ii interovih u18 i sthepano chuka okaka iz rome. i nakon 2-3 godine kupite aguera zato sto je paklen igrac iz indenpendiantea za oko 6 milja
igra je zakon iako ima puno "loadinga" ali je dobra!i u toj igrici nije vazno kupit vez nabrijanog igraca nego kupt mladok koji vec na nesto lici i onda mu taman namjestit trening da se istrenira....kaj sam ja znao igracima sa tim radit...modric mi je bio dosao na razinu ronaldinha.....