Pozdrav!
Zanima me je li je ikako moguće maknuti hard lock il kak se to već zove kada se tri puta i više unese krivi unlock kod i je li moguće dekodirati taj mob pomoću kodova? :)
hvala ;)
Printable View
Pozdrav!
Zanima me je li je ikako moguće maknuti hard lock il kak se to već zove kada se tri puta i više unese krivi unlock kod i je li moguće dekodirati taj mob pomoću kodova? :)
hvala ;)
Unfreeze se jedino servisnom opremom može napravit (ovo znam iz iskustva) a što se tiče otključavanja Samsunga sa onim kodovima koji katkad smrdaju IMEI, od modela D900i nadalje do današnjih su promijenili skroz strukturu softvera telefona tako da se također ništa ne može napraviti. Jedino što sam vidio da se još "kod kuće" može sa nekim modelima je stavljanje drugog softvera (novija verzija/drugi jezični paket itd.) dok se sa ostalim operacijama uglavnom ne isplati zafrkavati a to si eto nažalost naučio na svom telefonu. Sad svakako moraš do najbližeg servisa.
hvala na odgovoru :)
znaš možda koliko će mi otprilike naplatiti u servisu to uklanjanje hard locka?
Jel se s godinama šta promijenilo po pitanju ovoga. Kako vidim,ovaj mob je zaključan na Vip ali to nije problem jer bi frend koristio Vip. Mob je smrznut,lovi signal i sve ali je netko ispromašivao neke kodove i sad je freeze na njemu. Kad bih ga samo odmrznuli,vjerujem da bi radio. Any help?