Kak je moguce da u plavom oglasniku Sony Ericsson Z1010 kosta samo 1600kn???
Printable View
Kak je moguce da u plavom oglasniku Sony Ericsson Z1010 kosta samo 1600kn???
pa kak nije...pa kaj te to čudi,pa već si valjda i sam vidio da cijene nekim mobovim znaju užasno pasti,a ko zna odkud njemu-dotičnoj osobi mob,pa ga hoče prodati
vise njih nudi doticni mob po istoj cijeni! Neki cak daju i garanciju od 12mj.!
joj nisam vidio naslov tvoje teme,a ja sam stavio istu,bed....brunek kaj misliš dal se to isplati?
Mislim da se isplati, ipak ima: 2 kamere, 32mb mem + prosiriva memorija, mini usb utor, mp3 player, 3g...
btw. Ima li ga u kojoj drugoj boji osim u crvenoj??
ima ima,metali plava,crna i tak....
Jel ima Z1010 blutut
Ima sve šta ti današnji mobitel mobitel može ponuditi!
+nešto viška
samo pitanje: dal mob normalono radi s našim kartcama iako je za 3G
Da jer je to dvaband uređaj. :)
krasan mob,jos samo da je symbian.
Dvaband (dualband) znači da radi na 900/1800MHz, ovo na što vi mislite je dual mode= Citat =:
Izvorno postao Smartguy
Kad smo već kod toga, ima V800 Symbian? Koliko ja znam nema, ili...= Citat =:
Izvorno postao sodom
.....nema.
da,kad se vec govori o famoznom se z1010... i ja se dvoumim sta da uzmem motorolu a 925 ili taj z 1010¨!!!! dajte mi neki savjet vi koji se u to kužite!!
ovisi za što ti telefon treba. Z1010 je malo prevelik
Radije si malo pregledajte recenzije o tom mobitelu sa polovnim softwerom koji ima više bagova nego svi alkateli zajedno
a uvezeni negdje iz italije kao žlj klasa
pa se usrečite
u burzi je to čudo 1400kn!! pa sta je taj mob tako los....i k700 je dosta skuplji od njega!sta nisu to isti mobovi u drugom kučištu??
pa jedino ako si otkrio na k700 još jednu kameru, podršku za WCDMA, video call ...itd
ma dobro izuzev tih nama(u hrvatskoj mislim) ful ''korisnih'' funkcija su isti sta ne ? I jos mi nije jasno kako k700 moze bit skuplji od njega??!!
kad vidim da tolko pricate o tom z1010 bilo bi fer da se i ja javim posto ga imam...
mob je fakat super, ima fakat sve kaj ti moze trebat... jedino nema symbian...
istina da je malo prevelik, al izdrzljivo je...
sto se tice softwarea, ja nisam jos imo nikakvih problema... imam gore R1J005, ali je izaso novi ( R1H ) kojeg cu najverojatnije stavit gore...
pise da su u R1H pokrpani svi bugovi i ima par novih stvari ( ljepsi animirani meniji, shutter tone on/off ...)
i mob bez obzira sto je 3G, normalno radi na GSM
da to za bugove je istina,,samo na koji mob mislis ...na motorolu ili sony ericssona??= Citat =:
Izvorno postao plišani
ma ljudi Z1010 je super velik i to je 3g telefon,a te opcije jos nisu dostupne u Hr, zar vam bas to treba, da se mene pita, bolje uzet neki manji, sto ce ti 2 kamere koje me moze koristiti.
kako nisu dostupne, pa vip je eto uveo 3G :)