Danas sam kupio s65 ali nema teorije da umetnem mmc.Čitao sam da je Šljaka pisao nešto o tome ali ja opet ne mogu (ne znam ) umetnuti mmc, bojim se jako gurati da nešto ne strgam.Molim pomoć što prije.
Printable View
Danas sam kupio s65 ali nema teorije da umetnem mmc.Čitao sam da je Šljaka pisao nešto o tome ali ja opet ne mogu (ne znam ) umetnuti mmc, bojim se jako gurati da nešto ne strgam.Molim pomoć što prije.
Probaj gurnuti uz pomoć poklopca baterije. Navodno on ima ulogu pomoći kod toga.
stavi mmc sa onim nazovimo ih tako klijestima koje si dobio sa mobom...
Ma to sa poklopcom sam i sam pročitao. Ne treba meni poklopac mogu ja nju gurnuti i rukom , ali ona ide samo do pola?! Treba mi sistem a ne alat.
Ja o tome nisam pisal. Kriva informacija.
Da nije možda onaj adapter na kartici? Kartica se dobiva sa ametalnim adapterom. Taj adapter je ako se koristi u čitačima ili drugim mobovima. Onda je kartica prave MMC veličine i ide samo do pola unutra.
jeli ti pokusavas staviti RS-MMC ili MMC?
prijatelju znam što te mući, kartica koju si dobio je zakvačena za njen nosać, naravno kad ju izvadiš iz kutijice, pritisni na onaj metalni limić i otpusti karticu, sad ćeš ju bez problem moći staviti u mobitel...
to smo mu i rekli, ali on kaze da nije to... ali fakat je cinjenica da 90% ljudi radi istu gresku...
ja sam karticu uspio ugurati s njenim nosaćem...
Možda ju je krivo okrenuo...
hm............ :evil:= Citat =:
Izvorno postao meštar
ja sam odnijela svoj tam u vip i tam su mi gurnuli i nisu se bojali ;D
Ma nemoj. Baš me zanima kako si ju mogao ugurati sa nosačem.To je uspjelo valjda samo tebi.Ako pitam kako se stavlja kartica u SIEMENS onda bi onaj tko odgovara,tj.onaj tko misli da zna , trebao znati kako ona izgleda a ne da postavlja pitanja ovu ili onu.Da, naravno, kartica je sa adapterom pa je onaj tko misli da zna trebao vrlo jednostavno odgovoriti:KARTICA DOLAZI SA ADAPTEROM KOJI TREBA SKINUTI I OSTATAK GURNUTI U UTOR. A čime će se gurnuti potpuno je svejedno,može i pajserom.Moje je pitanje bilo vrlo jednostavno i razgovjetno.Zašto se javljaju oni koji samo nagađaju i misle da PUNO znaju!? Kada ste pročitali da se ja javljam na temu o kojoj nemam pojma.
Pa ti nisi normalnan, sad tu pljuješ po nama, a nesposoban si umetnuti običnu memorijsku karticu, stvarno si pravi meštar !!!
Nakon ovog više ti se nitko neće ni potruditi dati odgovor kad se tako ponašaš. Mogao si jednostavno pročitati uputstva a ne postavljati glupa pitanja.= Citat =:
Izvorno postao meštar
cuj, mozda je ninnox i uspio nesto tako - ali to definitivno nije zdravo za mob.
to je prvo, a drugo - tu su ti svi samo htjeli pomoci i lijepo ti je receno sto da napravis.
i nemoj se vise tako ponasati, jer to nikome ne treba...
Svi znamo da 1 slika govori više od 1000 riječi...= Citat =:
Izvorno postao meštar
http://www.bug.hr/zlocesta/index.asp?id=59559&page=1
Je si li još uvijek siguran da se ne može staviti kartica sa nosačem? ;D
Tvoje pitanje je bilo sve samo ne razgovjetno...
Kako je očito da Meštru naša pomoć nije ni potrebna, jer mi ništa ne znamo, nema ni potrebe da je tema dalje otvorena. :closed:
sjecate se ovoga: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6692= Citat =:
Izvorno postao gog
ali izgleda da nisam jedini koji je reagirao na taj clanak...
i da, mestar - vidis da se o tome i prije pisalo na forumu. samo da si malo vise citao...
:closed: