-
Nokia 8310 - popravak
Ovako stvar je sljedeća...
Frendica mi ima Nokiu 8310 kojoj je malo tipkovnica u banani jer ju je jedan bebač cuclal (don't ask) pa me sad zanima dal bi se isplatilo dat ju na popravak i ako da kolko bi to otprilike koštalo ako netko zna kojim slučajem? Hvala.
:rolleyes:
-
pa ak je sama tipkovnica,to nije skupo!!to je sigurno bio bebac,il je mozda mob koristen kao sexualno pomagalo?!?!?!?!?
-
Ha ha ne nije bila sexualno pomagalo (I think) nego ima malog bebača, a bebači su takvi. Znači misliš da nije skupo i da se isplati dat na popravak?
-
Najbolje je da nazoveš Mobis-electronic na broj 01/6188-511 pa će oni "odrapiti" cijenu za djelove i eventualni rad (ako znaju he, he, he...) :retard:
-
pa sama promjenis tipkovnicu ak je samo ona?!?!
-
Možda treba skinuti kikača sa tipkovnice? ;D
-
Hvala svima, neznam bum joj rekla da ne košta previše :)
-
a sto ze zapravo desilo? ako treba zamijeniti tipke, to je cheap (Mobis oko 200 kn) ali ako je plocica otisla..??
nisi uopce rekla kako se manifestira problem..
-
Eh sad, da imam mob kod sebe znala bi, ona kaže samo da ga je bebač cuclal i da tipke ne rade, za ostalo neznam.:confused:
-
hmm ... onda definitivno nisu tipkice, jer su one mehanicki dio... ako su otisli baloni na plocici moze jako skupo proci... i neka pazi jer u mobisu samo gledanje aparata kosta 170 kn
-
Definitivno nisu samo tipkice, nego je vjerovatno potrebno mijenjati pločicu sa tipkama, ali na njoj je i zaslon pa bi cijena mogla biti malo veća...
Najbolje ti je nazvati u Mobis i pitati.
-
Hm, popravak aparata u Mobisu bez zamjene dijelova je 170 kn.
Usluga pregleda aparata je nešto jeftnija, 85-130 kn.