Pomoć u vezi DVB-T-a i jačine signala
Nisam znao gdje da otvorim temu pa cu ovdje,a ako ne odgovara onda premjestite...
Dakle...
eh vako jedno pitanje.imam sobnu antenu i dig.prijamnik i sve je naštimano tako da mi hvata.HTV 1 i 2,(3 i 4)Nova,RTL,DomaTv i RTL2...
Ja sam tu blizu Osijeka i dok u dnevnoj sa vanjskom antenom uz sve to uhvatim Osiječku,Vinkovačku i STV.,nađem i ova tri kanala sa crnom trenutno slikom (program 1,2,3 sto ce biti cmc,kaptal netowrk i sportska,)...tako da tu sve radi kak spada,dok u svojoj sobi sa sobnom antenom nemrem nikako uhvatiti STV,Osiječku,Vinkovačku i ova tri što trebaju bit nova programa,tj kad na prijamniku tražim programe na onome uhf,21kanalu je jacina signala 50%.a kvaliteta 0%,i micao sam tv po sobi i antenu ali nikak da nađem mjesto da mi na tom 21kanalu bude jaci stalan signal.,cini se da bas te kanale u mux d necu moc imat.
i sad jel postoji riješenje da tu bude jaci signal,jel to do antene pa signal nije toliko jak il šta već,neznam sad da kupim neku novu sobnu antenu s kojom bi imao jači signal što kažete na "KONIG DVB-T SOBNA ANTENA IN 61" ??? jel bi se s njom uspjelo to popravit.vidio sam u plodinama neku antenu koja izgleda ko neka mala ploca,to je valjda nesto tako ko i ta KONIG,jel se isplati kupit???da ne kupim bezveze pa da i dalje nemogu da uhvatim to što želim...