pozdrav
jedno pitanje ,tko ima 550 mot,iz vipa ima li delivery za sms ako nema dali se dade staviti ,da ne kupujem bez veze jer me nervira kada neznam da li je poruka isporučena
tanx
pozdrav :comp:
Printable View
pozdrav
jedno pitanje ,tko ima 550 mot,iz vipa ima li delivery za sms ako nema dali se dade staviti ,da ne kupujem bez veze jer me nervira kada neznam da li je poruka isporučena
tanx
pozdrav :comp:
Daj, molim te, kakav ti je to naslov teme :nono: :angry: :argue:
edit by gog:
promijenio sam naslov teme, ali ubuduće plišani pripazi...
= Citat =:
Izvorno postao plišani
ne znam da li ima, a ako nema po defaultu, da se postaviti, vjerovatno su ga isključili (zašto ne zna se) kao i na V525... uglavnom, ako te smao to smeta, kupi, pa onda postavi ponovno pitanje kako, dobit ćeš objašnjenje, jer ti sad ionako ne bi pomoglo...
ili jos bolja stvar kad je kupis samo pretrazi forum i naci ces sigurno negdje objasnjeno kak to uradit a uz to jos i brdo drugih stvari..= Citat =:
Izvorno postao Inovator
u meniju ne mozes to ukljuciti jer takvog menija nema, ali ako se poigras sa seem fileovima, ukljuci se bez greske...
= Citat =:
Izvorno postao plišani
evo, pošto već pitaš, ako kupiš, znaš di treba pogledat upute;
skineš seem 0032_0001, te u njemu promjeniš ovo:
offset 3D - bit 1: SMS delivery reports (1 on, 0 off).
koristi software P2K i XVi32, to je sve što trebaš.
živio
gle odeš tam da pišeš SMS
staviš
! i nastaviš pisat poruku
Kaj v550 ima iste seemove kao i v525? nije li to malo neobicno?
Zašto misliš?
Imaju iste stvari, samo što v550 ima par opcija više. Tako da pretpostavljam da su ostavili iste seemove, samo su dodali neke stvari. Tipa, u seemu 0032, ako pogledaš donju trećinu filea, ima hrpu byteova sa vrijednosti "26". To je, pretpostavljam, prazno. Vjerovatno je da su na takva mjesta dodali te neke opcije.
da, tako nekako, a ako je suditi po tome da recimo delivery report nije moguće riješiti na način kao u V525, onda vjerovatno seemovi i nisu isti...slični da.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ma to... Neki detalji se razlikuju. Ček, al' nisam znao (dosad) da delivery report ne radi? Mislio sam (tj. čuo sam) da na e550 ne radi, ali mislio sam da je to do E-serije. Mislio sam da su te neke stvari na V-seriji uobičajene :dunno:
Ako je tako, da su mijenjali seemove, onda je to malo blesavo od njih... Odnosno probleatično za nas
= Citat =:
Izvorno postao Dark
OK A KAJ TEBE MUčI U ŽIVOTU :drink:
ja sam na v550 ukljucio sms delivery report kako je opisano za v525 i stvar sljaka= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ISPRIČAVAM SE! delivery report je na T-mobileu po defaultu uključen, ja sam malo ishitreno pisao, mislio sam na SMS counter, jer sam netom prije čitao nešto o tome...on se recimo ne može mjenjat kao na V525.
sorry, još jednom na lapsuzu, bilo je u najboljoj namjeri :thumbup:
Inovator, desi se i najboljima, gdje neće tebi ;D ;D ;D
Prvotno pitanje bilo je, however, za V550. Ti govoriš o E550, koji (nažalost) ima velikih seem razlika. Ali cijela V-serija ima gotovo identične seemove - barem dosadašnja V-serija: v300/400/500/525/550/600/620. Razlika ima (dosta) u v547, koliko čujem, a i E550, iako više liči na V-seriju nego na E-seriju, ipak ima (pre)velikih razlika.
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
misliš da je tako?? na koje to prevelike razlike konkretno u seemovima misliš? inače, gdje god sam gledao, E550 i V550 i V535 se tretiraju jednako...
am I wrong?
Primjer s ovog foruma: SMS char counter ne radi, tj. ne da se okrenuti.
da, primjer koji sam ja postavio....kod mene se to pokazalo kao razlika.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
mislim da je to jedina razlika, po seemovima.
živjeli
Mislim da i SMS unutar poziva gnjavi, i isto tako da nije isto nešto oko micanja GPRS kockica sa displaya...
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
GPRS kockice sam maknuo, princip isti kao na V seriji....
SMS unutar poziva nisam ni pokušavao, ali ako treba probat, probat ću, da vidimo da li je samo razlika u SMS counteru
Ma ne moraš sad razvalit mob, ima vremena za to ;)
Nego je bit da ima razlika nekih, ali će ispadat malo po malo van...
Na v547 (T-Mobile) delivery report (receipt) je po defaultu off, da li se moze pomocu seem filea staviti na on na gore opisan nacin?
Trebalo bi biti na istu foru - probaj ako radi. Imaj samo backup seema, za svaki slučaj...
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
radi to 100%, slobodno probaj....no, jasno backup glavu čuva!
booze ja vas ne kuzim ni pol posto!! samo bi pitala.. ono kaj je onaj neki tip reko da samo stavim usklicnik i nastavim pisat p onda ce mi doc report??