T-mobile i promjena tarife
Pazite ovo,
Imam isti broj i pretplatu kod tmobilea već 10tak godina,sve uredno sve plaćam na vrijeme,naša velika obostrana ljubav tako dugo već cvijeta sve do kraja prošle godine.29.11.2010. dolazim u tcentar u tower u rijeci,tad imam 4 broja u flex obitelji 500.Pitam panjinu za pultom dali postoji mogućnost za promjenom tarife u tarifu za obitelj 300 s tim da izdvojim jedan broj koji više ne mislim koristiti i zatvorim ga kroz nekoliko dana jer je ionako istekao.Uz divan osmjeh i tup pogled tmobile operatera dobivam odgovor da je to sve moguće izvesti da nema uopće problema i da od prvog u mjesecu (29.11.) kreće nova tarifa a da kroz par dana broj će biti izdvojen iz obitelji pa da ga ukinem kad hoću.Ja sav hepi to obavim i još aktiviram tarifu za net od 75 fucking kuna za 850mb prometa,kao tješim se nije to krađa.
12.01.2011. dobivam račun za 12 mjesec koji iznosi 609kn i glasi na tarifu 500.Lud ko šiba zovem službu za korisnike,panjina mi govori da niš ne razumje jer da je meni netko prebacio tarifu 500 u tarifu 500,da je najbolje da odem u tcentar.Još luđi nego prije odem u te centar,mašem papirima,ugovorima i ostalim dokazima,žena me gleda,opet onaj osmjeh u kombinaciji sa tupim pogledom i kaže da je to greška,da ja moram još platiti 2 računa po staroj tarifi da bi se mogao prebaciti u nižu.Znači njih ne zanima što ja imam printane i potpisane ugovore o smanjenju tarife,što je meni rečeno da je to gotova stvar,to sve pada u vodu i jebe im se živo uz konstantno ponavljanje:vi možete pisati žalbu i žaliti se ali morate platiti račun radi sustava,blablabla.
Napišem ja mail,priložim sve skenirane ugovore i račune,čekam fucking 2tj da bih dobio mail kako je moj slučaj proslijeđen na daljnje razmatranje i da čekam konkretni odgovor.
Sve je to bilo ok,dok mi nisu jučer iskopčali sva tri mobitela (četvrti sam ja isključio) nakon čega lud ko kupus zovem debile u službu za korisnike na što dobijam odgovor da je to njihova greška u vezi promjene tarife i da će vjerovatno oni snositi razliku troškova ali opet radi sustava moram platiti 1200kn za dva mjeseca da bi mi uključili brojeve,a onda će navodno oni refundirati meni kroz račune ono što sam preplatio!
Evo što da ja kažem sad nakon svih tih njihovih odgovora,briga njih za korisnike,glavno je da SUSTAV bude ok,a da mi dajemo lovu a za uzvrat dobijemo kitu!
izvinjavam se na dugom postu i pravopisnim greškama,ali sam lud više,imam tri mobitela i tri broja,a ne mogu nazvati ni 95...