Da li XBox360kinect može vrtiti kopirane igre?
Ako može treba li nešto posebno napraviti prilikom kopiranja, ili samo zapržiti?
Hvala!
Printable View
Da li XBox360kinect može vrtiti kopirane igre?
Ako može treba li nešto posebno napraviti prilikom kopiranja, ili samo zapržiti?
Hvala!
Kinect ne "vrti" igre, nego Xbox 360.
Kinect je samo nesto kao add-on.
Koliko sam citao, Xbox 360 je moguce Jailbreakati, pa time i igrati crackane igrice..
Kao sto ti je Cionn iznad rekao konzola se moze hakirat pa igrat pirate, ali u tom slucaju mozes zaboravit online i multiplayer...
Sent from my E15i using Tapatalk
Microsoft kinect je vrsta nevidljivog joysticka. Dakle pokretima tijela i njegovih udova kontrolirate igru. Dakle to je hardwer koji se prikljucuje na konzolu i tek tada dobIvate mogucnost koristenja samog uredaja.
Inace mogu reci da "podosta" znam o konzolaskom svijetu jer to mi se svida i pratim na redovnoj bazi.
E sto reci o kinectu? Pa prvo cu malo reci o xboxu pa cu reci i o kinectu nesto. Dakle xbox je dobra i zanimljiva konzola koja se isplati uzeti za kratiti vrijeme. No nazalost s usporedbom druge konkurencijske konzole moram reci da podosta kasne. Recimo ne posjeduje blue ray citac i samo s time gubi u utrci s grafikom koja je nazalost danas vaznija od samog gameplaya. Imaju i problema i sa RLOD-om, dakle jako zagrijavanje maticne ploce i procesora. Sad se pitate pa kakve veze to ima? Pa prilicno jednostavno, sljedom zagrIjavanja i hladenja harwera dolazi do sirenja i pucanja materijala. I tu nastaje problem. Nazalost, nedavno su izbacili novu konzolu za koju se govorilo da je bas taj problem RLOD-a rijesen, no smijesna cinjenica je da ipak nisu totalno otklonili taj problem. Jer kad su ga stavili na jednom od velikih gamerskih showova upravo se ta "sramota" dogodila. Usporedujuci Microsoftov Xbox i Sony Playstation dao bi prednost ipak Playstationu. Naravno da konkurencijske konzole imaju nesto jedna od druge nema pa to sve ovisi od sadasnjeg i buduceg vlasnika sto zeli.
Dat cu vam nekoliko primjera:
Procesorska snaga: nisam siguran tko je jaci no mislim da su jako slicne performanse vec navedenih konzola no tu se ipak Sony bolje pokazao jer je izdao podosta exclusiva od kojih vam zastane zrak. Naravno neki ce reci vidio sam oba dvije konzole i meni je grafika potpuno ista. No tu ima jedna stvar koju mozda neznate. Igre dijelomo na multiplatformske i exclusivne koje nemaju druge konzole. Cesto se dogodi da multiplatformske igre izgledaju bolje na xboxu nego na PS3 konzoli. To je zato sto bolje implementiraju igru u xbox hardwer. No ako se vratimo na exclusive, e to je vec jedna sasvim druga prica.
Grafika: sad nastavljam o grafici. Dakle vec sam objasnio za multiplatformske igre i mislim da vam je jasno o cemu sam govorio. A kad je rijec o exclusivama e to je onda potpuno druga prica. BD disk moze spremiti do 50 gigabajta podatak, dok dual layer moze cini mi se oko 12 gb. E tu playstation dobije jako puno, jer se mogu vise graficki odvaziti na izgled same igre a i naravno jedan jako vazan element a to je zvuk. Dakle usporedujuci grafiku jedne i druge konzole tu ipak podosta nadjacava sony.Evo vam 2 primjera: uncharted serijal i god of war 3. Citao sam razne forume i ljudi kazu da xbox jednostavno ne moze vrtiti takvu grafiku jer nebi imao snage. U to necu ulaziti prevse jer nisam neki strucnjak pa moze se reci i da grijese, no nekako kad usporedim xbox i ps3 exclsive ipak mislim da je to istina. Jer ako nesto konzola moze, zasto imati losiju grafiku od toga. No to ostavimo konzolaskim "laboratorijima" neka o tome raglabaju!
Mislim da se microsoft odavno dokazao kao softwer kompanija a ne hardwerska. Ipak sony s hardwerom radi puno vise vremena. No xbox ima nesto bolje sto recimo sony kaska za time. Njihov xbox live i Playstation Network se razlikuju po sljedecem:
PlayStation Network: ne placa se usluga, i cesto se radi laga dogadaju neugodnosti od kojih gubite volju za igranjem. No srecom ne precesto.
Xbox live: se placa no dokazao se kao bolji od psna. Manje je laga a i kako sam cuo ima vise boljih pogodnosti od ps3-ice. Iskreno neznam O cem je rijec. No vjerovati cu na rijec mojim frendovima i poznanicima koji koriste xbox konzolu.
Da, obadvije konzole su moguce hackirati! Eto nakon 4 ili 6 godina napokon je doslo vrijeme da i ps3ovci mogu igrati piratske igre. Nisam pobornik toga no tko voli neka izvoli. Pomalo pratim tu "piratsku scenu" i koliko sam cuo cak su uspijeli hackirati i psn tak da ga on ne prepozna i da moze igrati online gre bez bana. Nadam se da ce uspijeti rijesiti jer ne zelim igrati s nekim tko ima hackerriranu konzolu i sve moguce tipova cheatOva. Eto valjda ce to nekako rijesIti, da nepatimo mi tko zelimo igrati na legalan nacin.
E sad dolazim na ono sto je u biti glavna tema, no vidim da covjek se nepoznaje konzole pa sam ga kratko htio uputiti
Sto se tice kinecta, jako dobra ideja no nazalost u praksi je lose odradeno. Citao sam puno o tome a i imao sam u vise navrata isprobati ga i mogu reci da je podosta los odaziv i zbog toga je poveci lag. Cini mi se dok sam igrao da je lag bio cak i po sekundu i pol. Moguce da su pokreti lose implentirani u igru pa je zbog toga veliki lag. Inace kInect je hardwer koji se kontrolira vizuelno i audio putem. Strucnjaci koji su ga recenzirali su rekli da trebate imati podosta teske uvijete za normalno igranje. Morate igrati u prostoriji di nema puno objekata da bi to normalno funkcioniralo a i mora biti podosta osvijetljena prostorija. A rekli su za audio da je jos veci problem, jer mora podosta biti smanjen ton na televizoru da bi kinect jasno primio naredbu za odredenu akciju. Dakle mislim da je to prvi macic koji se baca u more i cekaju drugi hehe
Sto se tice playstation movea e tu moram priznati da su ucinili podosta dobar posao. Laga gotovo da i nema, barem ne meni oku vidljivo. I jednostavno u igri savrseno sve odraduje i jako je dohar odaziv i gotovo da mozete igrati zatvorenih ociju.
Dakle sto sam htio reci? Ako zelite imati hackiranu konzolu je nebitno koju uzmete no ipak bi dao prednost sonyu radi kvalitetnijeg hardwera i boljih exclusiva. No i xbox se nemoze posramiti svojih no sony je ipak tu malo raznovrsniji.
A ako zelite igrati online, onda bi dao prednost xboxu jer njihov xbox live je ipak bolji i kvalitetniji.
I moja zavrsna rijec je da nisam tipicni fanboy koji hvali samo svoje jer volim reci realno kako je u biti. Posjedujem ps3 iz gore vec navedenih razloga, no da imam mjesta a i koju kunu viska vjerovatno bi i xbox igrao. Eto nadam se da nisam bio puno dosadan.
Pozz do iduceg tipkanja i obecajem da cu biti kraci!! ;)