1000kn računa do 16.2. za podatkovni promet
Pozdrav,
Imam problem. Danas dobijem poruku kako sam potrošio sve MB podatkovnog prometa.
Inače sam na i300 tarifi i imam mjesečno 2gb prometa.
Normalno potrošim jedva 500-1000MB mjesečno, ali sada po njihovome ispada da sam do 16.2. potrošio sva 2gb i još preko toga, što čisto sumnjam da jesam. Na jedan dan u ovom mjesecu sam imao veću potrošnju (uploadao oko 800MB odjednom na youtube) ali osim toga nisam ništa drugo bitno skidao/uploadao. Tu i tamo youtube, uploadanje slika na fejs, tu i tamo neka web stranica (čak ne i flash) i to je to.
S obzirom na taj dan kad sam uploadao 800MB, rekao bih da sam do sada potrošio do max. 1500mb sve skupa, ali 2gb+ teško.
Uzeo sam screenshot svog računa na moj.t-mobile.hr pa bih molio da pogledate jer meni neke stvari nisu jasne:
http://www.pohrani.com/t/3r/Rv/l7lisu7/copy.jpg
Ovo što sam selektirao mi je sumnjivo. Tri stavke jedna za drugom, i sve tri iznose 840396. Da li su to KB, odnosno da li se tu radi o prometu od 840MB, ili su megabajti ono desno, 284 i 666?
Malo je to nejasno, a nikada prije nisam imao potrebu gledat račun na ovaj način.
Ako su to stavke koje su posebno naplaćene van paketa i koje su zaslužne što do sada imam preko 1000kn računa, zašto onda sve slijedeće stavke podatkovnog prometa imaju iznos 0 ili neki sitan? Zar ne bi sve nakon toga trebale ići po cjeniku i imati bar neku cijenu? :dunno:
Eto, neke stvari moram znati prije nego ih nazovem i prijavim problem, da ne ispadnem glup.
Hvala