http://platform.ak.fbcdn.net/www/app...Image-like.jpg
Printable View
Uvjeti korištenja: http://tele2.drap.me/TermsAndConditions.pdf
Totalno ludi uvijeti:
Podatkovni paket mogu aktivirati tijekom promotivnog razdoblja
koje traje od 09. veljače 2011. u 9:00 do
10. veljače 2011. godine. u 12:00. Da bi aktivirao
Paket, Tele2 poslovni korisnik treba imati već
aktivan neki drugi podatkovni paket.
Mozemo to gledati i ovako.....kosta kunu pa i nije nesto na sto treba imati puno prigovora.
Kako doslo tako ce se i potrositi......
Slazem se ali ipak su mogli staviti par dana!
Jer nigdje se ne spominje ta "akcija" (nema je ni na www.tele2.hr) pa ce je i ovako moci aktivirati nas 10-tak koji ovo citamo! :D
Twiter i face fanovi znaju ;)
promotivnog perioda a sta poslje sta to nece bit za stalno recimo za 2 mj.??
daleko smo mi jos od mobilnog neta kako je to vani rjeseno...jos smo preskupi!!
Ja sam poslao danas u 11:45 poruku za aktivaciju i odgovorili su mi oko 13h da će biti aktivirano u roku od 24h o cemu će poslat SMS. Šteta bi bilo ne aktivirati kad već imam aktiviran drugi paket.
@DASP
Ja sam posalao oko isto tako nekako ali jos nije niti 25Mb sjelo niti je dosao sms! :)
Evo sam sada prije par minuta primio SMS da su mi aktivirali, točno je prošlo 23:58h od kad sam poslao zahtjev.
Kolko sam ja skuzio, mozemo samo jednom iskoristiti tih 25mb za 1kn. Odnosno nakon aktivacije više ne mogu ponovno poslat za jednu kunu?
Ma aktivirao sam ja nju još jučer i dobio sms, al me zanima dal sam s tom aktivacijom dobio i prednost da mogu do nekog roka to i dalje aktivirat ili je to samo one way ticket to hell. :D
Primio sam sms o aktivaciji.
Ja sam primio sms da nije moguca naplata s racuna a imam para... ah nema veze, necu propast za tih 25kn
Valjda je to zato jer sam bio na Smiley tarifi. Ali opet kupio sam jos jedan podatkovni paket
Ovako, ja sam isao isprobati i poslati (10.2. prije 12 sati, tocnije u 9:23), unatoc tome sto nisam imao nikakav paket aktivan. Uzeli oni jednu kunu i poslali mi sljedecu poruku:
(10-02-2011 09:23)Mislim si OK, sto sad, necu propasti za kunu i odlucio ignorirati... Kad ono dan poslje dolazi ponovno poruka:= Citat =:
"Promocijski podatkovni paket vise nije moguce aktivirati. Hvala na razumjevanju. Vas Tele2"
(11-02-2011 13:29)I stvarno sam dobio tih 25 kuna na podatkovni racun... :)= Citat =:
"Promotivni podatkovni paket za 1kn je aktiviran. Vas Tele2"
@tiki - taj promotivni paket koliko ja znam nije vrijedio za Smiley korisnike, i ja sam sam na Smileyu..