-
Moj T-mobile
Pozdrav ekipa,ne znam da li sam na pravo mjesto stavio temu,ako jesam sorry.
Ovako,danas sam bio u T-centru i bas sam mislio kako ću iskoristit ovih 50% kaj imaju kad ono šok! Naime,nemaju ni jedan od ovih jačih smartphonova(Iphone,HTC,SE,BB),nista,nula.... E sad kaže mi čovjek koji tam radi da su ljudi produživali pretplatu preko stranice moj t-mobile i tamo označili da žele,ne znam recimo Iphone 4 i dobili ga kroz 3 dana. Sad meni nije jasno,kako ga tako ima,a kad odeš u T centar nemaju i čeka se 2-3 mjeseca?? Da li je to netko radio i jel to pali? Mene isto zanima iphone,ali samo za daljnu distribuciju :). I još nešto,ne mogu se ulogirat na moj t mobile,kaže da se moj broj ne koristi,a ja ga normalno koristim...Ako neko zna kaj bi moglo bit?? :sos:
-
Imaju problema sa tom stranicom (moj t-mobile), probaj kasnije ili sutra!
Sto se tice narucivanja mobitela preko weba, mozda je stvar sto on povlaci mobitele sa nekog "glavnom" skladista, dok pojedini centri mogu nuditi samo ono sto im dodje, a sigruno im ne dodje 100 iPhona, vec mozda 10-tak.
-
uspio sam se logirat...Da,frajer mi je reko da ih oni dobe 10 i to ode odmah... Sad sam bas gledo,nemaju ni tamo za naručit,niti jedan od jačih smartphonova. Katastrofa
-
Pa ta akcija traje više od mjesec dana, normalno da su sve dobro ljudi već pokupovali.
-
pa da znam,ali bio sam ja i prije mjesec dana,isto nisu imali nisto od onog kaj sam ja htio.. :) Nego,dal netko zna kako ide kad se pretplata produžuje preko stranice moj t-mobile?
-
A kako bi išlo? Odabereš koju želiš, na koliko godina, odabereš koliko bodova želiš iskoristiti za popust kod mobitela, platiš kreditnom karticom ili pouzećem, a onda kad ti Overseas donese paket, njemu potpišeš ugovor koji ovaj vrati natrag u T-Mobile.