Trazila sam u upra.programa,inst.programi i nisam nasla karte.Unutra je ovi stor i ovi client, i igre sta sam inst. Kako ih vidjeti i koliko ih je?
I jos jedno pitanje, dali ta nokia podrzava video poziv,ako ne dali se program moze instal. i koji?
Printable View
Trazila sam u upra.programa,inst.programi i nisam nasla karte.Unutra je ovi stor i ovi client, i igre sta sam inst. Kako ih vidjeti i koliko ih je?
I jos jedno pitanje, dali ta nokia podrzava video poziv,ako ne dali se program moze instal. i koji?
pa karte nađeš na kompu preko ovi suatia ili kojeg već programa od nokie koristiš. ali mislim da mora bit ovi pc sutie
i tamo vidiš instalirane pa možeš zbrisat stavit nove i jezik, tj glasovno..
a video pozive ako ima 2 kamere i si u području 3g signala i ako imaš uključenu uslugu kod operatora imaš video pozive
Rekao ti je, preko Ovi suita!
link za ovi..
i to čak originalne stranice nokie http://europe.nokia.com/support/down...okia-ovi-suite
tzo skineš spojiš mob kao za PC sutie
a u programu ovi klikneš na kompas
i koliko me pamćenje služi pri dnu će se pokazat glasovi i mape koje su instalirane..
a mislim da na kartici ti je mapa cities ili tako nekako od ovi mapsa i unutra su stvari od mape a dali se mogu vidjet to neznam je vjerovatno nema programa za gledat taj format