Ljudi, imam iPhone 4 i da uvedem malo zanimljivosti u život, mijenjao bih ga za jedan od ova dva navedena Androida. Molim prepiruke, prednosti, mane...
Da li da mijenjam ili da ostavim iPhone?
Printable View
Ljudi, imam iPhone 4 i da uvedem malo zanimljivosti u život, mijenjao bih ga za jedan od ova dva navedena Androida. Molim prepiruke, prednosti, mane...
Da li da mijenjam ili da ostavim iPhone?
sva tri uređaja imaju soje prednosti i mane... nijedan nije bolji...
ja bi osobno ostavio iphone 4...
kao sto sam ti napisao niti u ludilu galaxy tab..htjet ces ga baciti u zid za 3min..prepun bugova..+opcenito standardni androdi na tom tabletu je koma..
desire hd imam i preporucam..super radi..
ali sam si svj ajfon ostavio..trazi povoljnu priliku i uzmi..ako ti se ne svidi ,prodaj..
jer ajfon prodas u roku par sati,to ne brigaj
mijenjaj za galaxy s
Ako ti je baš dosadio iPhone onda zamijeni za DHD. Galaxy Tab bih izbacio iz igre zato što kad pogledaš ove novije tablete i Android 3.0 mislim da ćeš se osjećat nekako..zastarjelo :notooth:
Sve zavisi o tome zapravo koliko si navikao na iOS i koliko (ne) voliš Android :) Po meni je najveća prednost gotovo cijeli inch veći ekran.
Ako ces mijenjati mijenjaj za desire hd,mislim da je trenutno uz i4 najbolji uredjaj(osim optimusa 2x) :D
Uvjeti zamjene za Desire HD su sljedeći - ja dam svoj iPhone 4 16GB, kupljen 28.09. prošle godine + 400kn za novi i zapakirani Desire HD, zapakiran, bez računa i garancije. Da li se isplati?
Moj mob nema nikakvih tragova korištenja i kao nov je dok me frka uzeti Desire HD bez garancije jer stalno čitam da ima neke bugove i sl.
Ja ne bi. Mob od 4k kn bez garancije..ja osobno bih ga se bojao upalit uopće :-/
radije ajfon prodaj..sto budes bed beda..i fino kupi novi zapakirani sa garancijom..nemoj bez toga niti slucajno..
+ja nisam naisao na niti jedan bug..tako da ne brigaj..
sto se tice optimusa2..koliko god je tegra2 hebena i sve to..prvi testovi pokazuju da mob stuca i to dosta,nije fluidan(meni dosta da ge ne uzmem),1080p je los,kamera prosjek,ekran odlican..pitanje je dal se isplati..ja bi osobno radije pricekoa neki drugi mob sa tegrom,ako se na to puca
Stari ništa to, fali more drž se iphonea
Ja bi zamjenio... Naime, ocito kao i ja volis promjenu, probati nesto novo i drukcije (kao i svi mladi :-) Ozbiljno, možeš uvijek zamjeniti, a na ip4 se lako vratis ako ti se ne svidi. Ja sam nedavno sa iOs-a probao wp7
Mijenjao sam iPhone 4 za Desire HD, star 5 dana s računom i garancijom, gotovo nekorišten tako da sam zadovoljan. Nije bilo doplata, ključ za ključ.
sad ništa drugo ne moraš nego našisati malo dojmove, utisle, usporedbu i tsl.
Da ne otvaram bezveze novu temu
Ja imam slican problem. Trenutno imam desire hd i frend mi nudi zamjenu za iphone 4. Jedan i drugi su stari mjesec dana, oboje imaju garanciju...Sad me zanima dali mi se isplati prelazak na ip4 ili ne. Ja sam vam tip osobe koji dosta cesto mijenja mob pa bi trebalo paziti na to kojem mobu cijena manje pada jer cu ga imati max 2,3 mj. Znam da to nije dobro, a sto da vam kazem volim novo :)...Onda sto mislite da ostavim dhd ili da prelazim na ip4
iPhoneu nece sigurno tako brzo pasti cijena, jer je to ipak Apple i prakticki svi znaju za njega.
Njemu najduze cijena ostaje visoka, dok ce sada DHDu ja mislim pasti cijena kako je HTC na MWC 2011 predstavio 5-6 odlicnih mobitela..
Ako ti je bitno to samo zbog cijene i kasnije da ga mozes dobro prodati, onda iPhone.
A ako ti je stalo da imas kvalitetan mobitel, DHD..
Meni je za mob vazno da ima donekle bateriju, znaci da drzi od jutra do mraka, a to mi ponekad zna biti problem s dhd. Te da li je kamera bolja kod iphone 4 ili kod dhd, jer mi kod dhd kamera ne izgleda nesto.
Ovdje mozes usporediti kamere DHD-a i iPhonea.
Naravno, kvaliteta slike ovisi o osvjetljenju, ali ovdje se dobro vidi.
Baterija nije niti kod iPhonea niti kod DHDa nesto bolja, ali kod DHDa se moze uz prckanje po postavkama i malo modificiranja izvuc do 2 dana rada.
No, meni je navika svaki dan staviti mobitel na punjenje, pa i da mu je baterija 70%.
Ja preferiram android i htc ali reci da su im baterije podjednake...
Na iphonu dosta duze drzi iz mojeg iskustva. U prosjeku oko 6 h aktivnog koristenja. Kod dhd je oko 4.