WTF? Ti si mene nasa hebat umozak ili sta?
Evo da citiramo tvoj tekst dio po dio:
Moja tema se radi o tome da mi nevalja tipkovnica, opisa sam zbog cega nevalja tako da ljudi nepisu da probam ocistit tipkovnicu, kupit ovo, kupit ono... A pitanje koje me zanima je kako s pokvarenom tipkovnicom prebacit kontakte na komp.= Citat =:
Cek, ne moze ovako... Prvo krenes od tipkovnice koja ne radi, a onda najednom krenes o prebacivanju kontakata. Ne mozes tako mijesati teme, lijepo stoji u pravilima...
Moja tema je mogla glasit kako prebacit kontakte na komp i onda bi opet napisa da mi neradi tipkovnica i da nemogu to odabrat, i onda bi opet ispalo bi da miješamam tebe i opet closed thread?!?!?!
Možeš li me prosvjetilit i rec kako da postavim pitanje,a da nemješam to dvoje?
Googla sam i tražija cilo popodne i nisam ništa konkretno naša. Program MPE cim ukljucis kaže:= Citat =:
Osim toga, o ovome se vec pricalo, pa si mogao prvo potraziti. Ukratko - MyPhoneExplorer, sa njim mozes preko USB-a upravljati mobitelom, da ne pricam da mozes napraviti i backup podataka s mobitela (poruke, kontakti, slike, melodije...).
HINT: ne trebas nista odabirati, cim MPE-om pristupis mobitelu, sam ce se prebacit u Phone mode.
• If you use a USB cable: If a new menu appears when you connect your phone, then select "Phone mode" and NOT "File transfer"!
A to je problem zašto i pišem temu. Jer očito je da s tim programom nemogu pribacit kontakte kad nemogu izabrat na mobitelu "Phone mode"....
Po meni nema razloga zatrpavat jednu temu s 300 pitanja i odgovora jer je jako teže pretraživat forum pomoću tražilice. Lakše je nać neku temu nego neki post.= Citat =:
Nema potrebe za novom temom, ima ih vec dovoljno (i o W705 i o MPE), pa zatvaram.
A slicnu temu u vezi ovog problema nisam naša na ovoj stranici niti preko googla.
E sad ja bih molia drugu vrstu pomoci:
Gdje točno da na ovom forumu postavim svoje pitanje?
I kako točno da postavim svoje pitanje, a da ne mješam svoja dva problema jer se to kosi s pravilima?