Mogu li vratiti moj mob iz V620 na V600 i kako. Jel da samo vratim flex tako kako san nadgradio iz V525 na V600 ili drugčije??? Moram i flesaht???
Hvala!!!!! :spin:
Printable View
Mogu li vratiti moj mob iz V620 na V600 i kako. Jel da samo vratim flex tako kako san nadgradio iz V525 na V600 ili drugčije??? Moram i flesaht???
Hvala!!!!! :spin:
Možeš. Samo opali bilo koji v600 flex (10F9, recimo) i nema frke. Isto kao i flex-up, tako je i flex-down.
Ne moraš fleshat.
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Hvala za odgovor!!!! :spin:
Probam sa MultiFlashFlex programom kako sam in nadgradijo na V600 ali nejde. Beca me van i napiše error. Šta mu je!!!!!???? Flex je uredu takakv kakav si mi napisao!!!!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
I još nešto kad upalim program i počnem sa flexanjem gasi se mob, šta je to!!!!!!
Ma mora raditi, ja sam to radio ne jednom. Zanjih 2 tjedna, kako nešto pokušavam, valjda sam 15-20 puta stavio v620 flex i vratio 10F9, i opet v620 itd. Mora raditi.
Ima u MultiFlashFlex opcija, skroz gore-desno, gdje kaže "override existing phone software even if it is newer than the superfile software" - to moraš uključit.
Ako stavljaš onaj 10F9 flex sa CD-a, on je SHX file - dakle moraš odabrati onu PRVU funkciju, "enable flash". To je flex file ali u flash-zapisu.
Radim sve kako si napisao. Ali kad pokrenem program mi se gasi mob i neznam zašto. Kad ga uključim javlja program error!!!!!Ne može flexati Nemam pojma :retard:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
= Citat =:
Izvorno postao princ3
Mogu li ponovno fleshati i flexati ide li tako!!!??? I ako je sigurno, da se mi kod flexsanja opet ne ugasne!!!!! :retard:
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Javlja: USB port 0 Error:FLASH failed! Cannot accsess Motorola Flash interface!
------------------------= Citat =:
Izvorno postao princ3
Jesi napunio bateriju !!!!
Pa ima jednu crticu, skoro prazna, jel je možda to problem?????= Citat =:
Izvorno postao zrino
leag napuni ju da ti se mob ne ugasi tokom flashanja/flexanja...možda je i to problem!!!
Ništa ne pomaže, baterija puna. Kad spojim sa progrmom ga prepozna. Kad startam tada se telefon ugasi i moram ga paliti, kad bi morao flexati opet se ugasi. Ne znam šta mu bi. Onda izbaci i usb, kao da ga nema za sekundu opet povezan. Ne znam šta da učinim!!!!! Moram li izvaditi sim ili glavni reset, neznam više.= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
Probaj ga dignuti u bootloader modu, pa onda flexati. Možda se nešto razletilo pa zato ne radi? Ugasi ga, spoji na PC, pa drži * i # i upali ga. PA onda MultiFlashFlex i probaj flexati.
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Hvala BlueDevil, rješio problem mob radi 100 na sat. Nešto vjerojatno bilo nešto u njemu!!!!naopako!!!!
:beer:
Another one :closed: