@bluedevil: jel znas odakle se moze skinuti neki developement tool za pisanje i ravoj aplikacija u javi za motorole
hvala
Printable View
@bluedevil: jel znas odakle se moze skinuti neki developement tool za pisanje i ravoj aplikacija u javi za motorole
hvala
Mislim da ti treba J2RE, a ostalo sve imaš na http://motocoder.com
Registracija je free, i skidaš developing soft, testing environment utilities itd.
ma ima "tata" domainstlairano sve za ravoj aplikacija u javi... za pc, naravno= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ali sada cu se malo prebaciti na mobitele...
hvala jos jednom... :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao racpok
ajd baš! probaj, za početak, napraviti neki koristan programčić, računanje plodnih i neplodnih dana recimo i prilagodit je ovoj platformi :thumbup: !
ja sam skinuo sve te alate, još radim na čitanju manuala...
sretno
Ček, vi dva ste developeri ili ste developers-wannabe? No offence, samo pitam...
@inovator: necemo odmah te teske stvari... ipak je to namijenjeno za zene... ;D
@bluedevil: sto se tice posla, radim na radnom mjestu developera... ali ne u javi...
tako da sto se tice ovog za mobitele spadam u kategoriju wannabe
Ajde, ajde... Baza je bitna... A to, očito, imaš... Neće bit većih problema, I presume
:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
prije bih rekao mustbe, pošto studiram na FERu, žišku!?
mada, iskreno ne volim to...
@bluedevil: hebes bazu, kada mi je baza assembler... mislim u tome kodiram na poslu... nije da je bas slicno javi...
ali firma mi je platile neke tecajeve jave, pa onda u slobodno vrijeme cu nesto malo probati pikati i nabadati po tome...
@inovator: meni je buraz na feru i bas sad uce javu, tako da cu mozda i njega upregnuti... hehehehe