[HTC Wizard] (MDA VARIO) Dizanje sustava WM 6.5 (Uputstva)
Evo ovako napisao sam ovaj post čisto iz razloga jer sam se ja namučio i doktorirao doslovno ove postupke. Slijede uputstva za podizanje sustava Windows mobile 6.5 o sve ostalo što morate napraviti da bi ga ubacili.
Link sa svim potrebnim alatima: Stiže za 20setak minuta dok se uploada :)
HTC Wizard (Htc Wiza200), MDA VARIO
Postavljanje Windows Mobile 6.5 (English)
1.Prvo se treba utvrditi da li imate G3 ili G4 uređaj, a to se može vidjeti kada se uređaj upali
Ako piše IPL/SPL 1.xx or 2.xx onda imate G3 uređaj.
Napomena( Ova uputstva su samo za G3 Uređaj ako pokušate flashati na G4 uništit ćete telefon)
2.Prije svega izvadite SIM karticu i Memorijsku karticu iz uređaja.
3.Uspostavite vezu između računala i Active sync programa.
4.Nakon ovih koraka flashajte Button Rom na vaš uređaj (svi potrebni programi su u datoteci na linku)
5.Provjerite da li je vaš CID odključan, ako nije onda ga odključajte sa ovim programom:Wizard software tool(u datoteci n a liknu)
6.Nakon što ste odključali CID sada možete staviti novi stabilni rom Tmobile Rom 2.26 (u datoteci na linku)
7.Nakon što ste stavili svježi rom(T-Mobile 2.26) koji je spremam i stabilan za Windows Mobile 6.5 sada možete Flashati Windowse pomoću programa ROM Update utility koji ste koristili za flashanje u koracima ispred.
Ako imate problema sa odključavanjem CID-a javite mi se na mail mikaprashinar@hotmail.com
U datoteci sam već ubacio Windows Mobile 6.5.0.0 WWE verzije samo za G3 uređaje ne za G4.
!!!Najbitnija stvar je ta dok ne odključate CID ne možete ništa, a to znači da nemožete staviti T-Mobileov rom a poslije njega niti staviti windowse mobile 6.5.
Ako vam se dogodi nakon svih koraka da se pojavljuje još uvijek stari Windows mobile 5 ili 5.xx ovisno koji i mate, to znači da niste odključali CID, onda se vratite na korak 5.!!!
Nadam se da ste uspjeli odraditi sve kako treba, ako imate još kakvih pitanja javite se na mail:mikaprashinar@hotmail.com