Koji je postupak instalacije Garmin navigacije na Symbian^3 OS.
Molim pomoć.
Printable View
Koji je postupak instalacije Garmin navigacije na Symbian^3 OS.
Molim pomoć.
isti kao i na svaki drugi symbain
kako to radi poslije to je druga priča
Radi odlično i poslije, sinoć sam uspio instalirati sve, s tim što je postupak malo drugačiji nego kod S60V5. Naime, potrebno je nakon instalacije sis fajla Garmin Mobile XT 5[1].00.60 (standalone), kopirati sa recimo nekog S60V5 uređaja komplet Garmin folder, a onda otključati uređaj i mape. U suprotnom nakon instalacije samo .sis fajla prilikom pokretanja aplikacije klikom na ikonu vrati na početni screen. Makar su moja iskustva takva... pozzz
Mislim da je dovoljno samo kopirati taj folder iz standalone arhive i onda instalirati jer su u njemu oni početni koraci već odrađeni, ne treba neka dodatna inicijalizacija, ali neka netko još potvrdi...
tako je ne treba dodatna inicijalizacija samo kopiranje datoteka i pokrenuti instalaciju
Ja sam instalirao Garmina i Sigyca i oba rade super
Ja bih molio u ime sebe a i drugih koji do sad nisu imali prilike ili dovoljno iskustva za instalaciju Garmin navigacije da se u ovoj temi doda detaljan postupak instalacije sa svim potrebnim linkovima za download Garmin Mobile XT-a te novih mapa. Naravno postupak instalacija za Symbian^3 OS.
Da si koristio search opciju, i samo upisao garmin, dobio bi ovo =)
http://cafe.mobil.hr/threads/68684-T...56k-warning%29
Ja sam to prije 2 dana instalirao na Nokia 5230 radi odlicno! =)
Društvo bio bih zahvalan ukoliko mi neko može odgovoriti na jedno pitanje. Situacija je sledeća, instalirao sam Garmin na svoju C7 i sve radi u savršenom redu, danas mi je došao kum pa sam i na njegovu C7 hteo instalirati Garmin međutim dešava se to da telefon prijavljuje kako pomoću njegovog card id-a ne može otključati mape. Garmin se uspešno instalira i otključa u telefonu ali mape nikako ne mogu otključati, svaki put kaže kako se ne može otključati sa tim id-om. Sve sam radio potpuno identično, kod mene nije bilo ni p od problema a kod njega nikako... Zna li neko od čega to zavisi i može li kakva pomoć? Inače njegov id je 239277828 ukoliko nešto znači...
Hvala!
Jesam, ali kada prebacim te mape u njegov telefon piše mi kako mape nije moguće otključati za taj id i nudi mogućnost da kupim key, ili da unesem ukoliko imam ključ od 8 brojeva. Ponavljam kod mene je sve prošlo bez ikakvih problema a telefoni su kupljeni sa T-coma i potpuno su identični.. Ništa mi nije jasno...
Evo jedno glupo pitanje,ali ne zamjerite
Posedujem Nokiu E6,i posto trenutno nemam memory card,jel moze instalacija garmina da se sacuva na memoriju telefona?
I koliko ce mi zauzeti mesta u telefonu posle instalacije?
Kod mene u fonu ima C:mem.telefona 302,4mb i E:masmemorija slobod 5,5 gb
Sigurno je dovoljno ali samo ako moze,mada ne vidim razlog da ne moze ali ajde cisto da pitam
Može, mass memorija mijenja memorijsku karticu. Koliko karata staviš, toliko će mjesta zauzeti.
@domy_os
namestio sve hvala punoooo
Izvino dali mozes podorobnije objasniti sta treba kopiratiDali to znaci da treba da prekopiram falj garmin sa naprimer 5800 na moju E7.= Citat =:
kopirati sa recimo nekog S60V5 uređaja komplet Garmin folder
Cini mi se da imam isti problem kao kizo_vu stim sto ja mislim da kod mene nije uspelo oidkljucavanje garmina na mobilnom.
Hvala unapred :)
a gdje doći do ovoga: kopirati sa recimo nekog S60V5 uređaja komplet Garmin folder ?
ima gdje za skinuti?
U tutorialu imaš taj folder...
http://rapidshare.com/files/42371130...tandalone_.rar