Imam nokiu e72. Stavila sam novu SIM karticu,i kaze mi da mi SIM kartica nije registrirana,kao da mi je mob zaključan. A mob je kupljen u vipu,a novi broj je takodjer od VIP-a. Kaj da radim da mi SIM kartica proradi? Hvala :-/
Printable View
Imam nokiu e72. Stavila sam novu SIM karticu,i kaze mi da mi SIM kartica nije registrirana,kao da mi je mob zaključan. A mob je kupljen u vipu,a novi broj je takodjer od VIP-a. Kaj da radim da mi SIM kartica proradi? Hvala :-/
obavi prvi poziv i aktivira ti se SIM kartica
jesam i ne radi zvala sam na kucni i na mamin broj moba i ništa
...kad je kartica kupljena...potrebno je do 24h da se aktivira, nekad 1h, nekad 2 , sve ovisi o njima...
kartica je kupljena prije 2 mjeseca :) frendica mi ju je dala. Pise SIM kartica nije registrirana
pa mozda je isteklo onih 270dana od zadnje nadopune bona..........
probaj sa drugom karticom
al ovo je 100 posto gore sto sam ti iznad napisao.....
Nazvala sam VIP i rekli su da taj broj radi. to je nedirnuta nova kartica,zapakirano je bilo. izvadila sam iz zapakirane kutije i stavila u mob i ono mi se javlja
Je li kartica registrirana kod operatera?
ili je se trebala aktivirati do 31.12.2010?
ja sam imao 3 kartice doma zapakirane i slucajno nesto gledam kad ono na njima pise da se moraju aktivirati do 31.12.2010.
i ja aktivirao i sad normalno rade.......
szk bi ti tocno trebala reci u cemu je problem......
jos jedno pitanje-
da li ta kartica radi u drugom telefonu?
prikazuje li ti se HR vip na ekranu telefona
onda je do vip-a
lijepo nazovi szk i kazi im za taj slucaj
trazit ce te serijski broj kartice i sve ce ti reci
najvjerojatnije ti je ovo sto sam ti zadnje napisao
isteklo je trajanje kartice(iako je nova i neaktivirana)
pa vidi dali mozes nesto srediti
ili ces jednostavno morati kupiti drugu vip karticu
ok hvala! Sutra cu ici do VIP-a pa cu im sve reci,nadam se da ce to oni srediti.
pa ako imas drugi vip broj nazovi s njega na o917700 i trazi tehnicku sluzbu i usparaj si odlazak u centar.....
jedino ako oni kazu da je kartica neispravna onda ces ipak morati po novu u vip centar